Руската певица Юлия Началова е била убита от „супербактерия“

Руската певица Юлия Началова е била убита от „супербактерия„, пише Московский комсомолец.

Става дума за бактерии, устойчиви на антибиотици.

Експертите прогнозират, че до 2050 г. най-малко 10 милиона души ще умрат от инфекции, причинени от резистентни бактерии.

Известната руска певица и телевизионна водеща Юлия Началова е хоспитализирана на 8 март, крадено от ндептознатоккрадено от непознато а по-късно актрисата е въведена в изкуствена кома. На 16 март лекарите ѝ правят операция, след което същия ден тя почина.

mk.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Супербактерия уби жена – нито един антибиотик в света не можа да и помогне!

В американския  щат Невада от инфекцията за първи път в света почина  жена, на която не можа да и помогне  нито един от 26-те достъпни в САЩ антибиотици! крадено от непознатоцкрадено от енепознат о Този инцидент… Continue reading „Супербактерия уби жена – нито един антибиотик в света не можа да и помогне!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крцадено от непознатокк радено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват крадено кот неепознатойкрадено от непознато трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.