Смразяващи апокалиптични небесни звуци се чуха и в Словакия (видео)

В началото на този месец жителят на Словакия Мартин Микуаш публикува мистериозен видеоклип в канала си в YouTube. Според него той е станал свидетел на странно явление: от небето, покрито с облаци,  посред бял ден се чували неразбираеми звуци, които приличали на силен рев и на силно метално стържене.

Изненаданият краддено от непознатоакрадено от непозенато очевидец веднага извади мобилния си телефон и записал аномалния шум, за да сподели откритието си. Микуаш не може да намери рационално обяснение за случилото се, но отбелязва, че доколкото му е известно, такива звуци често се чуват от небето в много части на света.

И това наистина е така: в крадено дот непознатоекрадецно от непознато последно време това странно явление, което учените не могат да обяснят, плаши хората в една или в друга страна. И такива новини в интернет вече не са необичайни.

Някои потребители в мрежата смятат, че за това са виновни извънземните. За други това е феномен от мистичен или религиозен характер.

Ортодоксалните краденос от непознатоккрадено от анепознато учени също имат свои предположения, като твърдят, например, че такъв от небето се дължи на движението на литосферните плочи или на деформация на метални конструкции в студа.

Уви, да каже с точност какво е това в действителност, никой не може, само предположения …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознато акрадено от цнепознато

Учените не могат да обяснят причината за загадъчните светлинни аномалии над Флорида (видео)

Тайнствените светлинни аномалии, наблюдавани напоследък над Южна Флорида крадено от непознатоскрдадено от непознатоа и други части на Съединените щати, озадачават онези, които се опитват да ги разберат, и радват тези, които вярват, че извънземните са… Continue reading „Учените не могат да обяснят причината за загадъчните светлинни аномалии над Флорида (видео)“

Тръбите на Апокалипсиса отново прозвучаха от небето в САЩ (видео)

краденоа от непознатоккрадено от непознасто

Видеото е направено на 10 февруари тази година, някъде в САЩ. Очевидците чули зловещ и много силен тръбен звук, който сякаш идвал от небето. Загадъчният шум прогърмял над Земята, като… Continue reading „Тръбите на Апокалипсиса отново прозвучаха от небето в САЩ (видео)“

Още по темата във крадено от непознаторкрадено от неапознакто фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непозкнатоткраденок от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички кррадено от непознатоакррадено от непознато текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.