Смразяващи апокалиптични небесни звуци се чуха и в Словакия (видео)

В началото на този месец жителят на Словакия Мартин Микуаш публикува мистериозен видеоклип в канала си в YouTube. Според него той е станал свидетел на странно явление: от небето, покрито с облаци,  посред бял ден се чували неразбираеми звуци, които приличали на силен рев и на силно метално стържене.

Изненаданият очевидец веднага извади мобилния си телефон и записал аномалния шум, за да сподели откритието си. Микуаш не може да намери рационално обяснение за случилото се, но отбелязва, че доколкото му е известно, такива звуци често се чуват от небето в много части на света.

И това наистина е така: в последно време това странно явление, което учените не могат да обяснят, плаши хората в една или в друга страна. И такива новини в интернет вече не са необичайни.

Някои потребители в мрежата смятат, че за това са виновни извънземните. За други това е феномен от мистичен или религиозен характер.

Ортодоксалните учени също имат свои предположения, като твърдят, например, че такъв от небето се дължи на движението на литосферните плочи или на деформация на метални конструкции в студа.

Уви, да каже с точност какво е това в действителност, никой не може, само предположения …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Учените не могат да обяснят причината за загадъчните светлинни аномалии над Флорида (видео)

Тайнствените светлинни аномалии, наблюдавани напоследък над Южна Флорида и други части на Съединените щати, озадачават онези, които се опитват да ги разберат, и радват тези, които вярват, че извънземните са… Continue reading „Учените не могат да обяснят причината за загадъчните светлинни аномалии над Флорида (видео)“

Тръбите на Апокалипсиса отново прозвучаха от небето в САЩ (видео)

Видеото е направено на 10 февруари тази година, някъде в САЩ. Очевидците чули зловещ и много силен тръбен звук, който сякаш идвал от небето. Загадъчният шум прогърмял над Земята, като… Continue reading „Тръбите на Апокалипсиса отново прозвучаха от небето в САЩ (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *