Учените не могат да обяснят причината за загадъчните светлинни аномалии над Флорида (видео)

Тайнствените светлинни аномалии, наблюдавани напоследък над Южна Флорида и други части на Съединените щати, озадачават онези, които се опитват да ги разберат, и радват тези, които вярват, че извънземните са виновни за всичко.

Започнала   е извънземна инвазия? Или това са секретни изпитания, проведени от военните?

Още през декември метеорологичните радари показваха странни светлини в близост до Флорида Кийс и Маями. Същите аномалии бяха наблюдавани на радарите и над Илинойс и Кентъки.

Дори специалисти, работещи в Националната метеорологична служба, бяха объркани, защото дъжд в района не е имало. Да се ​​обясни какво се случва с някакви метеорологични явления е просто невъзможно.

Националната гвардия, разположена в тези райони, заяви, че не са провеждани никакви изпитания и военните самолети не са пръскали нищо и армията няма нищо общо с това.

earth-chronicles.ru

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!

Учени са засекли на дъното на Индийския океан мощен грохот с неизвестен произход. Силни сеизмични вълни са се излъчвали от неизвестния източник цели 20 минути. Центърът на мистериозния шум се… Continue reading „Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!“

Мистериите на Земята: 6 звука с необясним произход (видео)

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *