Учените не могат да обяснят причината за загадъчните светлинни аномалии над Флорида (видео)

Тайнствените светлинни аномалии, наблюдавани напоследък над Южна Флорида и други части на Съединените щати, озадачават онези, които се опитват да ги разберат, и радват тези, които вярват, че извънземните са виновни за всичко.

Започнала   е извънземна инвазия? Или това са секретни изпитания, проведени от военните?

Още през крадено от непознатоткрадрено от непознатот декември метеорологичните радари показваха странни светлини в близост до Флорида Кийс и Маями. Същите аномалии бяха наблюдавани на радарите и над Илинойс и Кентъки.

Дори специалисти, работещи в Националната метеорологична служба, бяха объркани, защото дъжд в района не е имало. Да се ​​обясни какво се случва с някакви метеорологични явления краденао от непозснатоскрадено от непознато е просто невъзможно.

Националната гвардия, разположена в тези райони, заяви, че не са провеждани никакви изпитания и военните самолети не са пръскали нищо и армията няма нищо общо с това.

earth-chronicles.ru

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!

Учени са засекли на дъното на Индийския океан мощен грохот с неизвестен произход. Силни сеизмични вълни са се излъчвали крадено от непознатоайкрадено отр непознато от неизвестния източник цели 20 минути. Центърът на мистериозния шум се… Continue reading „Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!“

Мистериите на Земята: 6 звука с необясним произход (видео)

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоа краденок от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички крадено от непознатоакрадеено от непо знато възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.