Тръбите на Апокалипсиса отново прозвучаха от небето в САЩ (видео)

Видеото е направено на 10 февруари тази година, някъде в САЩ. Очевидците чули зловещ и много силен тръбен звук, който сякаш идвал от небето.

Загадъчният шум прогърмял над Земята, като едновременно напомнял метално стържене, рев на животно и човешки глас. Разбира се, изненаданите и уплашени свидетели не пропуснали да запишат крадено от непознато крадено от неепозднато апокалиптичните звуци.

Във виртуалното пространство се представят различни теории за източника на този шум.

Някои смятат, че става дума за небесните „Тръби на Апокалипсиса“ и скоро ще настъпи Страшният Съд.
Според други, виновни са представители на извънземната цивилизация и техните космически кораби.
Трети смятат, че тези звуци не са нищо крадено от непозцнатодйкрадено от непознато друго, а  шум от метални конструкции в студа.

Четвърти говорят за природен феномен като например движението на литосферни плочи или електромагнитни вълни, които обгръщат нашата планета.

Трябва да се отбележи, че през последните години такива апокалиптични тръби се чуват периодично в много части на Земята, а ортодоксалната наука все още крадено от рнепаознатоткрадено от непознато не е намерила обяснение за това.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Небесните Апокалиптични звуци прозвучаха крадтено от непознаторкрадено еот непознато и в Малайзия (видео)

Видеото, представено по-долу, е направено на 9 януари тази година в  град Малака, Малайзия. Местните жители чули странни силни звуци по залез слънце. Те идвали от небето и приличали на… Continue reading „Небесните Апокалиптични звуци прозвучаха и в Малайзия (видео)“

Повече и

кракдено от непознатодкерадено от непознато
крадено от неепознатоакрадцено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. крадено от непознатойкраддено от нептознато Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.