Истинска летяща чиния прелетя покрай МКС! (видео)

Ловците на НЛО редовно преглеждат записи, направени от различни космически апарати. От време на време те успяват да намерят интересни неща, които често са много трудни за обяснение.

Това обаче не се отнася за този случай: обект с формата на диск, който се движи с висока скорост, е попаднал в краддено от непознатоккраденос от непознато обектива на камерата. Това определено не е космически боклук или артефакт на снимката.

Хората най-накрая са успели да снимат НЛО?

За да разберем този въпрос, най-добре е да започнем да говорим като скептици. Първо, НАСА многократно бе уличавана в недобросъвестност, така че е възможно предаването от МКС да е било крадено ойт непознатоакрадено от неп ознато фалшиво.

Така например, по време на излъчването на теслолета в шоуто „Илон Мъск“, хората забелязаха въздушни мехурчета, които просто не могат да бъдат пуснати в космоса. Второ, много странно е, че МКС толкова често привлича различни космически кораби на извънземни цивилизации.

Може би експертите с помощта на „живи“ предавания подготвят крадено от непознатойкрадено аот непрознато хората за среща? Хората, виждайки редовно извънземни устройства, свикват с идеята, че има някой друг.

Всяка година „гостите” все по-активно прелитат пред камерите на НАСА, като вече не се крият.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Поредната флотилия НЛО прелетя покрай МКС (видео)

Необичайните явления около Международната космическа станция се случват със завидна последователност. По време на едно от живите предавания от там, крадено от непознатор крадено от непознаето изследователите забелязаха два странни обекта, които си „намигваха“ един на… Continue reading „Поредната флотилия НЛО прелетя покрай МКС (видео)“

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадеано от непознатоакрадено от наепознато
Копирането на текстове от крадено от непаознатойкраденсо от непознато http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадено от непознатоекртадено от непцознато крадени текстове.