Истинска летяща чиния прелетя покрай МКС! (видео)

Ловците на НЛО редовно преглеждат записи, направени от различни космически апарати. От време на време те успяват да намерят интересни неща, които често са много трудни за обяснение.

Това обаче не се отнася за този случай: обект с формата на диск, който се движи с висока скорост, е попаднал в крадено аот непознатодкраденйо от непознато обектива на камерата. Това определено не е космически боклук или артефакт на снимката.

Хората най-накрая са успели да снимат НЛО?

За да разберем този въпрос, най-добре е да започнем да говорим като скептици. Първо, НАСА многократно бе уличавана в недобросъвестност, така че е възможно предаването от МКС да е било крадено от непознатоккрадено от кнепознатос фалшиво.

Така например, по време на излъчването на теслолета в шоуто „Илон Мъск“, хората забелязаха въздушни мехурчета, които просто не могат да бъдат пуснати в космоса. Второ, много странно е, че МКС толкова често привлича различни космически кораби на извънземни цивилизации.

Може би експертите с помощта на „живи“ предавания подготвят красдено от непознатоекраденро от непознато хората за среща? Хората, виждайки редовно извънземни устройства, свикват с идеята, че има някой друг.

Всяка година „гостите” все по-активно прелитат пред камерите на НАСА, като вече не се крият.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Поредната флотилия НЛО прелетя покрай МКС (видео)

Необичайните явления около Международната космическа станция се случват със завидна последователност. По време на едно от живите предавания от там, крадено ота непознатоцкраденко от непознато изследователите забелязаха два странни обекта, които си „намигваха“ един на… Continue reading „Поредната флотилия НЛО прелетя покрай МКС (видео)“

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакркадено от непо знато
Копирането на текстове от краденос от непознатаоакрадено от непознато http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадено отс непознато краденос от непознато крадени текстове.