Изключително впечатляващо видео с „летяща чиния“ се появи в интернет!

Предлагаме ви един впечатляващ запис, който се разпространява в чуждестранни сайтове, посветени на уфологията, който много експерти наричат ​​едно от най-впечатляващите доказателства за съществуването на „летящи чинии“.

Видеото по-долу е записано на 8 март тази година от пътник на самолет, който неочаквано видял мистериозен обект с форма на диск с крадено от неепознатоцкра дено от непознато метални отблясъци в илюминатора. Удивеният очевидец заснел този НЛО и качил видеото в интернет.

Предполагаемият извънземен обект явно е следвал самолета. Ако се вгледате внимателно в тези кадри, можете да видите, че горната част на „летящата чиния“ блести на слънцето, а долната част е покрита със сянка, като линията на краденоа от нетпознато крадено от непознато светораздела е изключително ясна и права.

Затова уважавани уфолози единодушно стигнаха до заключението, че не можем да говорим за аномален облак, за отблясъци в обектива на камерата или за отблясък върху стъклото на прозореца.

Тайнствената „чинийка“ зад самолета е видяна от много пътници и те не успели да намерят рационално крадено отй непознаатоакрадено от непознато обяснение за случващото се.

Някои очевидци били резонно уплашени, но за щастие неидентифицираният летящ обект скоро полетял някъде напред, изчезвайки от полезрението на свидетелите. Съобщава се, че впоследствие пилотите били разпитани, но и двамата пилоти твърдели, че не са забелязали нищо необичайно по време на този полет.

Експертите от «Mutual крадено от непознатоакрадено от нкепознатцо UFO Network» – най-голямата международна организация за НЛО, са убедени, че представители на извънземна цивилизация не са настроени към нас враждебно или доброжелателно, а по-скоро неутрално.

Те очевидно не са искали да навредят на самолета и хората вътре, а просто са гледали примитивния, от тяхна гледна точка, самолет на земляните.

крадено от непознатоккрасдено от нкепознато

Може би ние сме за тях нещо като животни в зоологическа градина, които е интересно да наблюдават, да не се намесват и да не нарушават нищо в този или естествен, или дори изкуствен „зверилник“.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Уфологът Боб Лазар: Хората са създадени от извънземни цивилизации за да съхраняват вечно техните данни! (видео)

Уфолозите често спорят защо извънземните са създали хората, тъй като днес не е тайна за никого, крадено от непознатоекртадедно от непознато че човечеството се е появило някак си много странно, сякаш е изскочило от епруветка… Continue reading „Уфологът Боб Лазар: Хората са създадени от извънземни цивилизации за да съхраняват вечно техните данни! (видео)“

Американски генерал разказва цялата истина за изследванията на Марс (видео)

Учени от НАСА крадено отр непознатоцкрадено от непознасто знаят за  съществуването на извънземен живот. Това твърди Елберт Стаблбейн, генерал-майор, който участва във Виетнамската война и получава голям брой награди. Астронавтите и космическите кораби редовно засичат… Continue reading „Американски генерал разказва цялата истина за изследванията на Марс (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 крадеено от непознаторкраденао от непознато nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоаккрадеано от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *