„Кубът на Боргите *“ отново е засечен до Слънцето (видео)

Ентусиастите, които наблюдава околослънчевото пространство, разглеждайки записите от камерите на сателитите SOHO, са забелязали този необичаен обект близо до нашето светило.

Боргите са фантастична раса в поредица от филми за Стар Трек. Тяхното първо появяване е в сериала „Стар Трек: Следващото поколение“ /Star Trek:The Next generation/. Това е враждебно настроена раса, съставена от различни раси, подчинени и асимилирани към Колектива /общ разум, ръководен от Кралицата на Борг/.

Боргите по същество представляват кибернетични същества, постоянно усъвършенстващи се чрез асимилиране на нови и нови раси и технологии. 

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “„Кубът на Боргите *“ отново е засечен до Слънцето (видео)

  1. Ако снимките са реални е достатъчно доказателство и няма нужда да се дискутира повече по въпроса дали има друг разум във вселената. Има /структурата определено не е дело на природата …освен ако има незнайни за нас закони които могат да творят такива форми/ друг разум и той ни превъзхожда толкова колкото ние хлебарките ! И определено някои кръгове или същества се опитват неистово да скриват всички факти за да власвуват те над плебесцита. Време е май ако не за друго поне за анархия !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *