Поредната флотилия НЛО прелетя покрай МКС (видео)

Необичайните явления около Международната космическа станция се случват със завидна последователност. По време на едно от живите предавания от там, изследователите забелязаха два странни обекта, които си „намигваха“ един на друг, следвайки траекториите си покрай МКС.

На видеото ясно се вижда неравномерното излъчване на мощна светлина. И двата източника на крадено от непознатодкрацдесно от непознато светлина сякаш си предаваха един на друг сигнали. Единият светещ обект се движи в непосредствена близост до Земята, а другият подава  светлинни сигнали някъде от дълбокия космос.

За уфолозите, принадлежността на тези „прожектори“ е безспорна – те смятат, че това са извънземни кораби. По-рационалните коментатори на това видео очакват обяснения крадено от непознаторкраадено рот непознато и коментари от астрономи. Но такива няма. Малко вероятно е Роскосмос или НАСА да предложат свои версии на любознателните наблюдатели.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Копирането краденор о т непознатоекрадено от непознато на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, крадено от непознатоекрадено кот непозанато които печелят от крадени текстове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *