Светът се управлява от биороботи? Пришълците се интересуват от хората не заради душата и мислите им, а от тяхната ДНК и от менталното им поле

Само не използвайте термина „извънземни„. Няма доказателства, че те са от други планети. Нито едно! Можем  да говорим само за мултипрояви на планетата и в близкото до Земята пространство на чужд разум.

Пришълците се интересуват от човека не заради душата и мислите му, а от спермата и яйцеклетките. И от крадено от непознато ккрадено от кнепознато менталното му поле. От нашите емоции.

Почетният председател на Академията за информационна и приложна уфология, академикът на РАЕН Владимир Ажажа се счита за основател на руската уфология. Той е говорил  за хуманоиди с Косигин, Горбачов и Елцин, които от своя страна с готовност потвърждават статута му на Главен специалист в крадено от непознацтоскррадено от непознато страната по „летящите чинии“.

Неотдавна Владимир Георгиевич отпразнува 80-годишнината си, а сега, след своята научна дейност, подготвя десеттомник, посветен на НЛО. Решихме да се срещнем с автора, без да чакаме излизането на неговия сборник.

– Владимир Георгиевич, извинете, но комисията по псевдонаука на Академията на науките на Русия ви смята крадено от непознатоакрадено от непдознаето за шарлатанин и фалшив учен.

– Те вярват, че НЛО са балони и кълбовидни мълнии. Трудно е човек да се откаже от съществуващите стереотипи. За щастие, мнението им не ми попречи да защитя докторската си дисертация за подводни акустични изследвания и също докторска за изследвания в областта на философията, чиято крадено от н епознаторкрадено от неапознато тема беше „Концептуалните основи на уфологията“.

– Може би не знаете, но Владимир Путин публично заяви, че няма извънземни.

– Той е разузнавач. Първият и последен държавен лидер, който призна проблема с НЛО, беше Михаил Горбачов. При него под мое ръководство, беше създаден обществен НЛО център. От 1990 до 1995 крадено от непоезнаторакрадено от непознато г. за мен работеха хиляди уфолози и успяхме да съберем много убедителна информация. Въз основа на това аз се убедих в съществуването на свръхцивилизация. Независимо дали ни харесва или не, до нас живее „съсед“.

Само не използвайте термина „извънземни“. Няма доказателства, че те са от други планети. Нито едно! Можем краде но от непознатоткрадено от нецпознато само да говорим за мултипрояви на планетата и в близкото до Земята пространство на различен от нашия,  разум. Но никой не знае каква е причината и откъде идват неговите представители. Може би това е цивилизация, която живее до нас – в паралелни светове или, да речем, в океана. Науката все крадено от непознатоккрад ено от непознасто още има само смътни идеи за това какво се случва в дълбочините на океаните.

– Време ли е да се преименуват НЛО от летящи на плаващи?

– Да се отхвърли тази опция е невъзможно. Океанологът Майерс в района на Бермудския триъгълник намира на дъното  пирамида с височина около 600 метра, крадено от непоцзнатоаркрадено от непознато наподобяваща пирамидата на Хеопс. Има случай, в който Жак Пикар, след като се гмурна в Марианската падина, писа в дневника си, че е видял нещо, което прилича на НЛО. Лично аз, подводничар в първата си професия, не видях НЛО по време на гмурканията си. Но веднъж успяхме да се срещнем крадено от непознатоц крадено от нептознато с животно, което не е известно на науката. По-късно в разговори с биолози не можахме да установим вида, да класифицираме създанието.

– Откъде идват тези „чинии“?
– През 1993 г. американските геостационарни спътници Геос-8 и Геос-9 направиха няколко снимки в инфрачервения спектър на Мексико, Чили и Боливия. На снимките се крадено от неепознато крадено от непознаато виждаха обекти с диаметър от 300 до 450 км – летящи градове. Оттам идват всички.

-Много странни са тези „чинии“, от тук – от там.

– Разбирате, аз съм на възраст, когато вече не искам особено да си фантазирам. Искам да се основавам на факти, но те показват, че пришълците крадетно от непознатроакрадено от непознато използват прясната вода като гориво, която те разлагат на кислород и водород.

В Австралия бе отбелязано кацане на НЛО върху резервоар с 38 тона вода. А „чинията“ по размери е нищожна, но когато излетя, в резервоара вече нямаше вода. Всичко изсмука. Въздухът миришеше на озон. Стана ясно, че Н2О е крадено от непцознатоцкракдено от непознато била разложена на кислород и водород, а после те веднага се компресират под налягане от няколкостотин атмосфери. Не можем да носим кофа с живак, тя ще тежи 130 кг, а ако се компресира водород, една супена лъжица няма може да бъде качена и на камион.

– Вашите колеги подводничари постоянно крадено от неспознатоскрадено от непознтато разказват как са се сблъсквали с НЛО. Очевидно, те искат да отнемат палмата на първенството от астронавтите ли?
– Веднъж, през 1976 г., Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната ми нареди да извърша изследователската работа „Хидросферният аспект на НЛО“. Написах инструкции за наблюдение на НЛО от кораби. След това крадено от непознатокакраденсо от непознато бяха променени в „Методически указания“ за наблюдение на НЛО за други видове войски.

– Какво все пак правят всички тези  пришълци тук?
– Не е ясно. Успокоява това, че все още няма агресия от тяхна страна. Със своите възможности те могат да избавят планетата от човечеството в рамките на един крадено от непознатоак радено от непознатоа час. Очевидно е, че хипотезата – те просто ни изучават –  също трябва да бъде изключена.

„Летящите чинии“ фигурират още в наскалните рисунки на неандерталците. И „чиниите“ са същите като сега. През последните хилядолетия биха могли да ни изучат надълго и нашироко. Явно имат различен интерес. Бих обърнал повече внимание крадено аот непознато крадено от йнепознато на отвличанията.

– Отвличане с цел изземване на генетичен материал?
– В този процес непрекъснато са „задействани“ около пет процента от населението на Земята. Но в детството си всеки преминава през отвличане! НЛО пропускат през ситото си всички, а след това по генетичните показатели се подбират онези, които ще бъдат крадено от не познатоеккрадено от непознато отвлечени в бъдеще, след достигане на пубертета.

– И тогава какво?
– Генетичният материал, яйцеклетки и сперма, се взема само от избраните. Такова масово „доене“ тече на планетата от дълго време. В момента на отвличането може да се случи всичко, до полов контакт. В крайна сметка отвлечените жени често се кркадено от непотзнатодкрадено от непознато връщат бременни. А бременността им протича твърде бързо, по- малко от 9 месеца.

– Ръководителят на Уфологичния съюз Борис Шуринов описва случай, при който човек имал крадено от непознатоткйрадено о т непознато сексуален контакт с пришълец. В Бразилия –  Antonio Villas Boas.

Човекът е бил заведен в летящ обект и най-вероятно за да бъде дезинфектиран, те са го избърсали с някаква течност, подобна на глицерина. След това той  има контакт с красива жена, казва той.

Антонио после е върнат у дома.

крадено от непознатоаскдрадено от непознато Смятам, че хибридите, получени след сексуален контакт с извънземни, са сред нас. Може би това е Майкъл Фелпс, който спечели осем златни медала на Олимпийските игри.

Това повдига въпроси, свързани с нашия произход. Дали сме доведени, развъдени на Земята от извънземни, противно на еволюционната теория на Дарвин, където има много крадендо от непознатоскрадесно от непознато несъответствия. Това, между другото, обяснява разнообразието от раси. Един вид извънземни „отглежда“ монголоиди, друг  – негроидите, трети – белите, и така нататък.

Или може би тази дейност е насочена към осигуряване на продукти от човешката дейност на онези същества, които летят в околоземна орбита в гигантските градове. В спермата и крадено от непозн ато крадрено от непознато яйцеклетката е възможно да е скрита колосална енергия.

Нищо чудно, че когато те се комбинират, се ражда човек – енергийна субстанция с потенциал на ядрена експлозия. Възможно е хуманоидите да са „изобретили“ и сексуалната революция, за да могат хората постоянно да са възбудени.

Илюмжинов е „возен“ на „летяща чиния“

крадено от непознатоткрдадено от непозцнато Как да определите дали сте били отвличани или не?
– Сутрин потърсете следи от неопределено механично въздействие върху тялото: белези, драскотини, кръгови следи, шевове. Те могат да се появят в перинеума, по краката, лактите, зад ушите. Препоръчвам да започнете да търсите такива маркировки след сънища, в които летите.

– И крадено от непознатоакрайдецно от непознато после какво?
– Всичко зависи от самочувствието. Според статистиката пет процента от контактьорите се сдобиват с нови способности, някои техни болести са излекувани, а в 95 процента от случаите срещата има отрицателен ефект върху психиката. За тях Академията откри Институт за постконтактна рехабилитация. Върнахме психичното здраве на хиляди отвлечени.

крадено от непо знатоцкрадено от непознаато Президентът на Калмикия Кирсан Илюмжинов даде интервю за нашия вестник, в което разказа как новодошлите го отвели на друга планета. – Корабът, в който ме отведоха, беше като футболно игрище. Отлетяхме до някаква планета.

Хуманоидите ми дадоха скафандър и ме помолиха да постоя, докато на тяхната планета не бяха завършени крадено от непознастцо крадено от непознато някои изследвания. Много съжалявам, че не взех нещо за спомен, дори да беше малка отвертка. Като поогледах малко тяхната работа, внезапно си спомних, че имаха насрочена важна среща и започнах да вървя след капитана на кораба, за да го помоля да ме върне по-бързо.

Скоро се оказах пак на работното крадено от непознатоккерадено от непознаток си място. Оказа се, че съм отсъствал повече от час и много уплаших помощниците си. Видяха ме да влизам в офиса и когато погледнали вътре да ме попитат нещо, аз не бях там. По това време летях в „чинията“ и се върнах също толкова незабелязано, както бях изчезнал.

– Извънземните крадено от непознцаторакрадено от непознато могат да създадат всякаква илюзия за полет. Това не означава, че човекът е бил на НЛО.

– А ако използвате хипноза, за да извадите от паметта реалните „кадри“на контакта?
– За да видите отстрани как лежите гол на масата, и как ви заменят вътрешните органи с органи на животно, неизвестно крадено от непознатоескраденое от непознато на науката, или да ви вградят електроди в мозъка? Не ни се дава да разберем целите на извънземните и какво те искат от нас.

Техните действия не подлежат на нашето разбиране. Може онова, което считаме за добро,   да е зло за тях. И обратното. Те ни спасяват, а ние крадено от непознатоскрардено от непознарто викаме – помощ, насилват ни!

– Как да се държим при контакт?
– Не предприемайте инициативи, не се приближавайте до обекта, наблюдавайте отдалеч. Ако контактът е неизбежен и ви се предлага да летите, откажете. Това работи.

– Защо извънземните не установяват директен, пряк контакт с нас?

– И какъв разговор крадено от непознаторкрадено цот непознаток може да протече между доктор на биологичните науки и опитно лабораторно зайче?

http://2planeta.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани крадено от непоз натоцкрадтено от непознато са книги и карти с огромни размери. Сгради  със старинна архитектура, които  са с … Continue reading „Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено оет непрознатоскрадено от непознато краденор от непознатодкйрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *