Светът се управлява от биороботи? Пришълците се интересуват от хората не заради душата и мислите им, а от тяхната ДНК и от менталното им поле

Само не използвайте термина „извънземни„. Няма доказателства, че те са от други планети. Нито едно! Можем  да говорим само за мултипрояви на планетата и в близкото до Земята пространство на чужд разум.

Пришълците се интересуват от човека не заради душата и мислите му, а от спермата и яйцеклетките. И от менталното му поле. От нашите емоции.

Почетният председател на Академията за информационна и приложна уфология, академикът на РАЕН Владимир Ажажа се счита за основател на руската уфология. Той е говорил  за хуманоиди с Косигин, Горбачов и Елцин, които от своя страна с готовност потвърждават статута му на Главен специалист в страната по „летящите чинии“.

Неотдавна Владимир Георгиевич отпразнува 80-годишнината си, а сега, след своята научна дейност, подготвя десеттомник, посветен на НЛО. Решихме да се срещнем с автора, без да чакаме излизането на неговия сборник.

– Владимир Георгиевич, извинете, но комисията по псевдонаука на Академията на науките на Русия ви смята за шарлатанин и фалшив учен.

– Те вярват, че НЛО са балони и кълбовидни мълнии. Трудно е човек да се откаже от съществуващите стереотипи. За щастие, мнението им не ми попречи да защитя докторската си дисертация за подводни акустични изследвания и също докторска за изследвания в областта на философията, чиято тема беше „Концептуалните основи на уфологията“.

– Може би не знаете, но Владимир Путин публично заяви, че няма извънземни.

– Той е разузнавач. Първият и последен държавен лидер, който призна проблема с НЛО, беше Михаил Горбачов. При него под мое ръководство, беше създаден обществен НЛО център. От 1990 до 1995 г. за мен работеха хиляди уфолози и успяхме да съберем много убедителна информация. Въз основа на това аз се убедих в съществуването на свръхцивилизация. Независимо дали ни харесва или не, до нас живее „съсед“.

Само не използвайте термина „извънземни“. Няма доказателства, че те са от други планети. Нито едно! Можем само да говорим за мултипрояви на планетата и в близкото до Земята пространство на различен от нашия,  разум. Но никой не знае каква е причината и откъде идват неговите представители. Може би това е цивилизация, която живее до нас – в паралелни светове или, да речем, в океана. Науката все още има само смътни идеи за това какво се случва в дълбочините на океаните.

– Време ли е да се преименуват НЛО от летящи на плаващи?

– Да се отхвърли тази опция е невъзможно. Океанологът Майерс в района на Бермудския триъгълник намира на дъното  пирамида с височина около 600 метра, наподобяваща пирамидата на Хеопс. Има случай, в който Жак Пикар, след като се гмурна в Марианската падина, писа в дневника си, че е видял нещо, което прилича на НЛО. Лично аз, подводничар в първата си професия, не видях НЛО по време на гмурканията си. Но веднъж успяхме да се срещнем с животно, което не е известно на науката. По-късно в разговори с биолози не можахме да установим вида, да класифицираме създанието.

– Откъде идват тези „чинии“?
– През 1993 г. американските геостационарни спътници Геос-8 и Геос-9 направиха няколко снимки в инфрачервения спектър на Мексико, Чили и Боливия. На снимките се виждаха обекти с диаметър от 300 до 450 км – летящи градове. Оттам идват всички.

-Много странни са тези „чинии“, от тук – от там.

– Разбирате, аз съм на възраст, когато вече не искам особено да си фантазирам. Искам да се основавам на факти, но те показват, че пришълците използват прясната вода като гориво, която те разлагат на кислород и водород.

В Австралия бе отбелязано кацане на НЛО върху резервоар с 38 тона вода. А „чинията“ по размери е нищожна, но когато излетя, в резервоара вече нямаше вода. Всичко изсмука. Въздухът миришеше на озон. Стана ясно, че Н2О е била разложена на кислород и водород, а после те веднага се компресират под налягане от няколкостотин атмосфери. Не можем да носим кофа с живак, тя ще тежи 130 кг, а ако се компресира водород, една супена лъжица няма може да бъде качена и на камион.

– Вашите колеги подводничари постоянно разказват как са се сблъсквали с НЛО. Очевидно, те искат да отнемат палмата на първенството от астронавтите ли?
– Веднъж, през 1976 г., Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната ми нареди да извърша изследователската работа „Хидросферният аспект на НЛО“. Написах инструкции за наблюдение на НЛО от кораби. След това бяха променени в „Методически указания“ за наблюдение на НЛО за други видове войски.

– Какво все пак правят всички тези  пришълци тук?
– Не е ясно. Успокоява това, че все още няма агресия от тяхна страна. Със своите възможности те могат да избавят планетата от човечеството в рамките на един час. Очевидно е, че хипотезата – те просто ни изучават –  също трябва да бъде изключена.

„Летящите чинии“ фигурират още в наскалните рисунки на неандерталците. И „чиниите“ са същите като сега. През последните хилядолетия биха могли да ни изучат надълго и нашироко. Явно имат различен интерес. Бих обърнал повече внимание на отвличанията.

– Отвличане с цел изземване на генетичен материал?
– В този процес непрекъснато са „задействани“ около пет процента от населението на Земята. Но в детството си всеки преминава през отвличане! НЛО пропускат през ситото си всички, а след това по генетичните показатели се подбират онези, които ще бъдат отвлечени в бъдеще, след достигане на пубертета.

– И тогава какво?
– Генетичният материал, яйцеклетки и сперма, се взема само от избраните. Такова масово „доене“ тече на планетата от дълго време. В момента на отвличането може да се случи всичко, до полов контакт. В крайна сметка отвлечените жени често се връщат бременни. А бременността им протича твърде бързо, по- малко от 9 месеца.

– Ръководителят на Уфологичния съюз Борис Шуринов описва случай, при който човек имал сексуален контакт с пришълец. В Бразилия –  Antonio Villas Boas.

Човекът е бил заведен в летящ обект и най-вероятно за да бъде дезинфектиран, те са го избърсали с някаква течност, подобна на глицерина. След това той  има контакт с красива жена, казва той.

Антонио после е върнат у дома.

– Смятам, че хибридите, получени след сексуален контакт с извънземни, са сред нас. Може би това е Майкъл Фелпс, който спечели осем златни медала на Олимпийските игри.

Това повдига въпроси, свързани с нашия произход. Дали сме доведени, развъдени на Земята от извънземни, противно на еволюционната теория на Дарвин, където има много несъответствия. Това, между другото, обяснява разнообразието от раси. Един вид извънземни „отглежда“ монголоиди, друг  – негроидите, трети – белите, и така нататък.

Или може би тази дейност е насочена към осигуряване на продукти от човешката дейност на онези същества, които летят в околоземна орбита в гигантските градове. В спермата и яйцеклетката е възможно да е скрита колосална енергия.

Нищо чудно, че когато те се комбинират, се ражда човек – енергийна субстанция с потенциал на ядрена експлозия. Възможно е хуманоидите да са „изобретили“ и сексуалната революция, за да могат хората постоянно да са възбудени.

Илюмжинов е „возен“ на „летяща чиния“

– Как да определите дали сте били отвличани или не?
– Сутрин потърсете следи от неопределено механично въздействие върху тялото: белези, драскотини, кръгови следи, шевове. Те могат да се появят в перинеума, по краката, лактите, зад ушите. Препоръчвам да започнете да търсите такива маркировки след сънища, в които летите.

– И после какво?
– Всичко зависи от самочувствието. Според статистиката пет процента от контактьорите се сдобиват с нови способности, някои техни болести са излекувани, а в 95 процента от случаите срещата има отрицателен ефект върху психиката. За тях Академията откри Институт за постконтактна рехабилитация. Върнахме психичното здраве на хиляди отвлечени.

– Президентът на Калмикия Кирсан Илюмжинов даде интервю за нашия вестник, в което разказа как новодошлите го отвели на друга планета. – Корабът, в който ме отведоха, беше като футболно игрище. Отлетяхме до някаква планета.

Хуманоидите ми дадоха скафандър и ме помолиха да постоя, докато на тяхната планета не бяха завършени някои изследвания. Много съжалявам, че не взех нещо за спомен, дори да беше малка отвертка. Като поогледах малко тяхната работа, внезапно си спомних, че имаха насрочена важна среща и започнах да вървя след капитана на кораба, за да го помоля да ме върне по-бързо.

Скоро се оказах пак на работното си място. Оказа се, че съм отсъствал повече от час и много уплаших помощниците си. Видяха ме да влизам в офиса и когато погледнали вътре да ме попитат нещо, аз не бях там. По това време летях в „чинията“ и се върнах също толкова незабелязано, както бях изчезнал.

– Извънземните могат да създадат всякаква илюзия за полет. Това не означава, че човекът е бил на НЛО.

– А ако използвате хипноза, за да извадите от паметта реалните „кадри“на контакта?
– За да видите отстрани как лежите гол на масата, и как ви заменят вътрешните органи с органи на животно, неизвестно на науката, или да ви вградят електроди в мозъка? Не ни се дава да разберем целите на извънземните и какво те искат от нас.

Техните действия не подлежат на нашето разбиране. Може онова, което считаме за добро,   да е зло за тях. И обратното. Те ни спасяват, а ние викаме – помощ, насилват ни!

– Как да се държим при контакт?
– Не предприемайте инициативи, не се приближавайте до обекта, наблюдавайте отдалеч. Ако контактът е неизбежен и ви се предлага да летите, откажете. Това работи.

– Защо извънземните не установяват директен, пряк контакт с нас?

– И какъв разговор може да протече между доктор на биологичните науки и опитно лабораторно зайче?

http://2planeta.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради  със старинна архитектура, които  са с … Continue reading „Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *