Професор Майкъл Мастърс твърди, че НЛО идват от бъдещето (видео)

Професор Майкъл Мастърс, който преподава интердисциплинарни хуманитарни и точни науки в Технологичния университет в Монтана, публикува научния роман “Идентифицирани летящи обекти”, в който споделя мислите си за природата на НЛО с читателите.

Въпреки факта, че мнозина смятат, че „летящите чинии“ са пратеници от други планети, ученият има съвсем друго мнение. крадекно от непознтатоакрадено от непознато Той предполага, че тези апарати идват от бъдещето. (Esoreiter.ru)

Мастърс, който има докторска степен по антропология, е изследвал хиляди доказателства за сблъсъци на хора с неидентифицирани летящи обекти и същества, излизащи от тях.

Почти всички очевидци описват предполагаемите извънземни като антропоморфни същества с два крайника, няколко пръста на всяка ръка, крадено от непознатоцкраденое отс непознато сива кожа, както и големи глави и очи. Освен това се твърди, че „зелените човечета“ често разбират нашия език.

В резултат на това професорът стигнал  до единственото, според него, логично заключение: тези мистериозни създания не са гости от други планети, а са нашите далечни потомци.

Мастърс вярва, че някой ден, крадено от н епознатойкрадено от н епознато когато еволюцията направи човека не толкова сходен с нас, хората ще овладеят технологията на пътуването във времето и ще могат да посетят миналото, наблюдавайки сегашния свят. Така че,  според Мастърс, ние просто не разбираме, че се сблъскваме с хората от бъдещето.

Трябва да се отбележи, че теорията не е нова, крадено аот непознатоакрадено от непознаток но този факт е интересен преди всичко с това, че все по-често с въпросите за НЛО и пришълците започнаха да се занимават известни учени, а не някакви си измислени уфолози, които официалната наука не иска да признае, да не говорим за конспиролозите.

Може да се предположи, че нашето общество постепенно крадено от непозанатоскрадено от непознато узрява за разбирането, че „летящи чинии“ и „зелените човечета мъже“ не са бълнувания на луди хора, и не са фантазии на хора с голямо въображение, а реалности на нашата действителност, които изискват научен подход към тяхното изучаване и публичност.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено цот цнепознатойкрадено от непознато
 

Инцидентът с НЛО в Маракайбо през 1886 г., за който вече никой не говори

Преди 132 години в близост до втория по крадено йот непознатоекрадеано от непознато големина град във Венецуела Маракайбо,  на 24 октомври 1886 г. се случва инцидент, свързан с НЛО, който за съжаление и до днес… Continue reading „Инцидентът с НЛО в Маракайбо през 1886 г., за който вече никой не говори“

Нашествие на НЛО над Китай (видео)

На краденок йот непознатоакрадено от непознато 10 януари тази година жител на Китай е заснел флотилия от неидентифицирани летящи обекти, движещи се посред бял ден над града. На видеото се виждат най-малко три тъмни НЛО… Continue reading „Нашествие на НЛО над Китай (видео)“

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com краадено от непознатоекраадено от непознато All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *