Триъгълен НЛО отново бе заснет до Международната космическа станция (видео)

Камерите на Международната космическа станция са заснели движението на триъгълен  НЛО по времето на скачването на товарния космически кораб SpaceX Dragon с МКС.

По време на мисията SpaceX на 8 декември екипажът на станцията приемал кораба Dragon. Командирът на екипажа на МКС, Александър Герст, използвал голямата роботизирана ръка на космическата краден о от непознатоцкрадено отр непознато станция, за да улови товарния кораб за последващо скачване.

По време на тази процедура,  компанията SpaceX, оглавявана от И. Мъск, излъчвал на живо, получения материал от МКС. Изведнъж, на фона на капсулата, пристигаща от Земята, се появил бавнодвижещ се триъгълен обект.

Вижте сами:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от неподзнато крадено от наепознато

Още по темата:

Марсианските пейзажи, снимани от Curiosity, удивително приличат на Казахстанския ландшафт :) (видео)

Ако за милиардната аудитория на интернет марсианските снимки на „Червената планета“ са много убедителни, то жителите на Казахстан с изненада отбелязват, че пейзажите на Марс доста странно приличат на пейзажите… Continue reading „Марсианските крадецно от непознеатоскрадено от непознато пейзажи, снимани от Curiosity, удивително приличат на Казахстанския ландшафт :) (видео)“

Нещо странно отново се появи близо до Слънцето (видео)

Има крадено от непознатйо крадено еот непознато много версии за това, що за обект се появява до Слънцето и въпреки че това не е първият път, когато този обект се наблюдава, никой не може да отговори… Continue reading „Нещо странно отново се появи близо до Слънцето (видео)“

 

Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския крадено дот непознатойкр адено от непознато океан разтревожи целия свят!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непоцзнатоккраденйо от непознато