Триъгълен НЛО отново бе заснет до Международната космическа станция (видео)

Камерите на Международната космическа станция са заснели движението на триъгълен  НЛО по времето на скачването на товарния космически кораб SpaceX Dragon с МКС.

По време на мисията SpaceX на 8 декември екипажът на станцията приемал кораба Dragon. Командирът на екипажа на МКС, Александър Герст, използвал голямата роботизирана ръка на космическата станция, за да улови товарния кораб за последващо скачване.

По време на тази процедура,  компанията SpaceX, оглавявана от И. Мъск, излъчвал на живо, получения материал от МКС. Изведнъж, на фона на капсулата, пристигаща от Земята, се появил бавнодвижещ се триъгълен обект.

Вижте сами:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Марсианските пейзажи, снимани от Curiosity, удивително приличат на Казахстанския ландшафт :) (видео)

Ако за милиардната аудитория на интернет марсианските снимки на „Червената планета“ са много убедителни, то жителите на Казахстан с изненада отбелязват, че пейзажите на Марс доста странно приличат на пейзажите… Continue reading „Марсианските пейзажи, снимани от Curiosity, удивително приличат на Казахстанския ландшафт :) (видео)“

Нещо странно отново се появи близо до Слънцето (видео)

Има много версии за това, що за обект се появява до Слънцето и въпреки че това не е първият път, когато този обект се наблюдава, никой не може да отговори… Continue reading „Нещо странно отново се появи близо до Слънцето (видео)“

 

Какво изплаши сеизмолозите? Тайнствен мощен грохот в Индийския океан разтревожи целия свят!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *