Изненадващо: Бившият полски президент Лех Валенса предупреди, че съществува заплаха от извънземна инвазия! (видео)

Бившият полски президент Лех Валенса, който управляваше страната от 1990 до 1995 г., в своя реч наскоро успя доста  да изненада публиката си.

Говорейки пред група сънародници в град Кросно, политикът внезапно започна да говори за неидентифицирани летящи обекти и възможността за извънземно нашествие на Земята. Оказва се, че бившият крадено о т неподзнатоцкрадено от непознато лидер на европейската държава не само вярва в извънземния живот, но и смята, че е потенциално опасен за човешката раса.

В частност, Валенса каза, че във Вселената има три вида разумен живот, а хората, уви, все още са на най-ниското ниво. Това означава, че по-напредналите извънземни лесно могат да завладеят кртадено от непознато крадено от не познато Земята, ако пожелаят. Според полския политик „зелените човечета“ са способни да хвърлят човечеството преди пет хиляди години и ние ще трябва отново да създаваме и да развиваме нашата цивилизация.

Нещо повече, бившият президент е убеден: четири или пет пъти в цялата история на Земята хората вече са достигнали като минимум крадено от непознатодкрадено оцт нейпознато същото ниво на развитие, каквото ние имаме днес, но НЕЩО непрекъснато връща цивилизацията ни хиляди години назад.

Към това, казва той, сочат многобройни древни артефакти, открити при археологически разкопки в различни части на света. Разбира се, Валенса подозира, че именно агресивните извънземни всеки път са възпирали нашите предци да продължат крадено оат анепознатоакрадено от непознато напред в развитието си, тъй като това не е част от плановете им да колонизират нашата планета.

Това несъмнено крайно удивително изявление на политически лидер дови до логичния въпрос: откъде полякът е получил такава фантастична информация? Дали е разбрал това в качеството си на президент? Или Валенса просто теоретизира? Или, крадено от непо знатойкрадено от непознато може би, достигайки тази старческа възраст, е гледал твърде много конспиративни клипове в „YouTube“? ..

Както и да е, но речта на видния поляк очаквано предизвика доста шум сред световните уфолози – не всеки ден личности, участващи във висшата политика, признават съществуването на интелигентен живот на други планети и открито крадено от непознато акрадкено от непознато говорят за извънземни …

Преводът на част от речта на Лех Валенса е на Esoreiter.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Британски крадено отй непознатоккрадено от неепознато политик: Извънземните снабдяват Путин с технологии

Членът на британската лейбъристка партия и  представител на Общинския съвет на Уитби Саймън Паркс казва, че съветниците на руския президент Владимир Путин са извънземни, пише  Chronicle Live. Според британския политик, … Continue reading „Британски политик: Извънземните снабдяват Путин с технологии“

крадено от нрепозрнатойкрадено от непознато

Виден политик призна, че е виждал НЛО (видео)

Представяме ви два видеоклипа, над които уфолозите сериозно са се замислили. По-интересен е вторият, в който известен политик от Сингапур откровено признава, че лично е имал среща с извънземни летателни… Continue reading „Виден политик призна, че е виждал НЛО (видео)“ крадено от непозндатоскрадено оте непознато

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаторкрадерно от непознат о
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български крадено от нейпознатаодкрадено от непознато език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.