Изненадващо: Бившият полски президент Лех Валенса предупреди, че съществува заплаха от извънземна инвазия! (видео)

Бившият полски президент Лех Валенса, който управляваше страната от 1990 до 1995 г., в своя реч наскоро успя доста  да изненада публиката си.

Говорейки пред група сънародници в град Кросно, политикът внезапно започна да говори за неидентифицирани летящи обекти и възможността за извънземно нашествие на Земята. Оказва се, че бившият крадеано одт непознатодкрадено от непознато лидер на европейската държава не само вярва в извънземния живот, но и смята, че е потенциално опасен за човешката раса.

В частност, Валенса каза, че във Вселената има три вида разумен живот, а хората, уви, все още са на най-ниското ниво. Това означава, че по-напредналите извънземни лесно могат да завладеят краденод от днепознатоккрадено от непознато Земята, ако пожелаят. Според полския политик „зелените човечета“ са способни да хвърлят човечеството преди пет хиляди години и ние ще трябва отново да създаваме и да развиваме нашата цивилизация.

Нещо повече, бившият президент е убеден: четири или пет пъти в цялата история на Земята хората вече са достигнали като минимум крадено от непознатодкрадено оте неподзнато същото ниво на развитие, каквото ние имаме днес, но НЕЩО непрекъснато връща цивилизацията ни хиляди години назад.

Към това, казва той, сочат многобройни древни артефакти, открити при археологически разкопки в различни части на света. Разбира се, Валенса подозира, че именно агресивните извънземни всеки път са възпирали нашите предци да продължат крадено от непорзнатоцкцрадено от непознато напред в развитието си, тъй като това не е част от плановете им да колонизират нашата планета.

Това несъмнено крайно удивително изявление на политически лидер води до логичния въпрос: откъде полякът е получил такава фантастична информация? Дали е разбрал това в качеството си на президент? Или Валенса просто теоретизира? Или, кра дено от непорзнатоакрадено от непознато може би, достигайки тази старческа възраст, е гледал твърде много конспиративни клипове в „YouTube“? ..

Както и да е, но речта на видния поляк очаквано предизвика доста шум сред световните уфолози – не всеки ден личности, участващи във висшата политика, признават съществуването на интелигентен живот на други планети и открито крадено от непознадтоскрадено от непозснато говорят за извънземни …

И видео:

Британски политик: Извънземните снабдяват Путин с технологии

Членът на британската лейбъристка партия и  представител на крадено от непознатотккрдадено от непознато Общинския съвет на Уитби Саймън Паркс казва, че съветниците на руския президент Владимир Путин са извънземни, пише  Chronicle Live. Според британския политик, … Continue reading „Британски политик: Извънземните снабдяват Путин с технологии“

Виден политик призна, че е виждал НЛО (видео)

Представяме ви два видеоклипа, над които крадено от цнепознатодкрадено отц непознато уфолозите сериозно са се замислили. По-интересен е вторият, в който известен политик от Сингапур откровено признава, че лично е имал среща с извънземни летателни… Continue reading „Виден политик призна, че е виждал НЛО (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатокакрад ено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *