Странен светещ обект се приземи в Бразилия (видео)

Антонио Джералдо, който живее в щата Санта Катарина в южна Бразилия, наскоро е станал свидетел на необичайно явление с НЛО, което така и не успява да определи, въпреки факта, че уфолозите са признали видеото (виж по-долу) за истинско.

Излизайки на балкона си, мъжът видя в далечината над водата ярко огнено крадено от непознатоаакрадцено от непознато кълбо, което се спускало от небето. Първоначално нашият герой сметнал, че на брега пада метеорит, но след това очевидецът осъзнал, че НЛО се движи твърде бавно, като кацащ самолет. След това неидентифицираният летящ обект изчезнал над най-близкия остров.

Разбира се, бразилецът не пропуснал да заснеме това, което видял,  с камерата крадено от непознатойкраденоа от непознатоа на смартфона си.

Мнозина от редовите потребители в мрежата, които са гледали видеото по-долу, също смятат, че това не може да бъде метеорит. Обектът не само се спуска с подозрително ниска скорост и под нисък ъгъл, но и няма  опашка, характерна за болидите.

Затова доста потребители на интернет смятат, че крадено от непо знаато крадено от непознато е напълно възможно да става дума за обект с изкуствен произход и е много вероятно да е извънземен апарат. Въпреки че може да бъде всичко…

Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатойкраденсо от непознатод Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно крадено от непознатоддкрсадено от непознато ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.