Загадки: Астероидът Бену „не пуска“ на повърхността си сондата OSIRIS-Rex!

През декември миналата година сондата на НАСА OSIRIS-Rex се приближи до астероида Бену и започна да го изучава. Целта на този проект, който струва един милиард долара, е да вземе проби от състава на това небесно тяло.

Ясно е, че конспиролозите веднага започнаха да говорят за някакви други цели на крадено от непознатодкраденоа отц непознато тази мисия, тъй като ценността на такива космически камъчета (и толкова често падащи на нашата Земя), както и фантастичната цена на такова мероприятие, не съответстват на логиката на обикновения човек.

Тези подозрения скоро бяха потвърдени от снимки на астероида Бену, които НАСА публикува на официалния си уебсайт. Виртуалните археолози веднага краденсо от непознато крадено от непосзнато откриха нещо странно на тях, като сред аномалиите особено се откроява една явно изкуствена пирамида, сякаш копирана от египетските.

 

Извънземните са построили на астероида Бену пирамида и своя база! (видео)

На 8 септември 2016 г. НАСА изстреля междупланетната космическа станция OSIRIS-REx (Origins Spectral Interpretation Resource кратдено от неспознатойкрадено от непознато Identification Security Regolith Explorer), чиято задача е да достигне до близкия до Земята астероид (101955)… Continue reading „Извънземните са построили на астероида Бену пирамида и своя база! (видео)“

Предположенията на независимите изследователи, че сега персоналът на НАСА със сигурност няма да публикува нито една снимка, особено в крадено от непойзнатойкрадено от непознато близък план на мистериозния астероид, се потвърдиха на сто процента: оттогава снимки на Бену не се появиха в интернет.

Но пък изтече доста интересна информация: астероидът не позволява на американския апарат OSIRIS-Rex да кацне, изхвърляйки облаци прах в космоса (сякаш стреля!). Служителите на НАСА не очакваха подобна дейност от Бену, крадено от непознатеоскрадено от непозднато който не позволява на сондата да кацне на този малък астероид с диаметър едва 550 метра.

Освен това на повърхността му има много купчини крадено от непознатоккрадено отс неп ознато с камъни и не е лесно да се избере място за кацане, дори и при спокойно състояние на обекта. В същото време астероидът е произвел 11 изригвания през последния месец, с което озадачи американските учени.

Какво е причинило такива „изстрели“ от прах, служителите на НАСА не могат да кажат с крадено от непознаторкрадено от непйозн ато точност (има някои предположения, не повече), но по някаква причина Бену е „враждебен“ срещу нежелания гост. Може би това е някак си свързано с истинската цел, поради която американците са замислили този скъп проект?

Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

НАСА показа снимка на огромна изкуствена структура, крадено от непознатоккрадено от н епознадто намираща се в лунен кратер!

Доста необичаен обект, въобще не приличащ на купчина скали, е забелязан в кратер, на нова снимка на повърхността на Луната от НАСА. Снимката е направена на 2 януари 2019 година.… Continue reading „НАСА показа снимка на огромна изкуствена структура, намираща се в лунен крадерно от непознатоскраденао от непознато кратер!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакраддецно от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на крадено от непознатоцкраденко от непозндато български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.