НАСА показа снимка на огромна изкуствена структура, намираща се в лунен кратер!

Доста необичаен обект, въобще не приличащ на купчина скали, е забелязан в кратер, на нова снимка на повърхността на Луната от НАСА. Снимката е направена на 2 януари 2019 година. Оригиналът е с много висока резолюция и може да се види на този линк:

http://lroc.sese.asu.edu/posts/1082

Ако започнете да увеличавате крадено от непознатойкрадено от нкептознато отделните части на снимката, то много скоро в мястото между кратера Von Karman и кратерите Davvison в малък кръгъл кратер без име, се вижда абсолютно неразбираем обект.

Обектът изглежда толкова изкуствен, че веднага ще напомни на много хора за робот от  Transformers, а на други – муцуна на лисица или крадено отц непознатойкрадено отц непознато вълк. Какво е това? Извънземен механизъм или кораб?

Обектът е много блестящ и по-блестящ от всичко, което го заобикаля на снимката. Сякаш наистина е направен от друг материал, по-скоро от метал. Той също така хвърля и сянка, тоест наистина нещо стои на дъното на кратера и това не е игра крадено от нейпознатоекрадено цот непознато на пречупване на светлината.

paranormal-news

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights крадено от непосзнатодкрадено от не познато reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *