Извънземните са построили на астероида Бену пирамида и своя база! (видео)

На 8 септември 2016 г. НАСА изстреля междупланетната космическа станция OSIRIS-REx (Origins Spectral Interpretation Resource Identification Security Regolith Explorer), чиято задача е да достигне до близкия до Земята астероид (101955) Бену. Предполага се, че станцията ще кацне на астероида през тази година, ще вземе проба от него и след това крадено йот непознатойкрадено от непознадто ще я достави на Земята през 2023 година.

Проектът на НАСА е оказа доста странен, тъй като цената на цялата тази мисия е точно един милиард щатски долара: станцията и нейната поддръжка струват 800 милиона долара, а ракетата – носител 200 милиона долара. Това е около половината от цената на крадено тот непознатоакрадено от непознцато подводниците от четвърто поколение „Вирджиния“ или 5 изтребители F-35 от 5 поколение.

Ако ставаше дума за престижа на страната и за изстрелване на апарат с астронавти някъде на Марс или за създаването на важен военен спътник, дори десет и много повече от милиарди долари, няма да са от значение, САЩ краадено от тнепознатоткрадено от непознато не са бедна страна. Но да се хвърлят 5 F-35 на вятъра, за да се копае в прахта на някаква скала – това си е глупост.

Второто нещо, което привлича вниманието, е нереалната любов на НАСА към Египет. Първо, името на самата станция е Озирис, т.е. царят на задгробния живот краденсо от непознатоккрадено от непознаето на древните египтяни. Второ – името на астероида: Бену, т.е. птицата Бен-Бен, аналог на феникса и душата на бог Ра.

С оглед на тези странности хиляди очи бяха приковани към полета на OSIRIS-REx, тъй като хората започнаха да подозират, че интересът на НАСА към астероида не е просто така.

Първите крадено от непознатоткрасдено от не познато снимки на астероида, изложени от НАСА, разочароваха всички, тъй като те бяха малко по-добри от това, което видяхме по –  рано с телескоп.

Но с течение на времето и колкото по-близо се приближаваше станцията към астероида, толкова по-интересни ставаха снимките. И когато НАСА публикува най-новите снимки на астероида, обществеността крадено от непознатдоцкрадено от непознаато беше изумена изключително:

Скот Уоринг, първият, който изтегли и проучи снимките на астероида, направени от НАСА, намери там ясно различаваща се пирамида, която се намира в центъра на някаква неразбираема квадратна структура. Друга подобна квадратна структура се намира в близост до пирамидата (в долния десен ъгъл на изображението).

крадено от непознатоакрадено оет непкознато

НАСА е доста странна организация, затова датировката на снимката привлича вниманието.

Направена е на 17 август 2018 г. от разстояние от 2,25 милиона километра! крадено от непознатоцкрадеено от непознтато Това е повече от 5 разстояния до Луната и оптиката на станцията е невероятна. Защо е монтиран такъв скъп телескоп на апарат, които ще кацне на астероида?

И нещо повече. От ноември по някаква причина НАСА не публикува есенните изображения. Скот Уоринг счита, че вече няма да има никакви снимки, крадено отс непознатоцкрйадено от непознато така че обществеността няма да види нищо допълнително.

Ако няма други снимки на астероида, то най-вероятно на астероида има пирамида. Но кой я е построил и защо – засега никой не знае.

По материали на Скот Уоринг и thebigtheone.com

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадено от неп ознато ткрадено от непознато

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!