В гробницата на Тутанкамон са намерени извънземни оръжия!

Учени са открили в гробницата на Тутанкамон доказателства, че древните египтяни може да са контактували с извънземни.

Необичайни железни кинжали, намерени в гробницата на древния египетски фараон Тутанкамон, дълго време не са могли да бъдат изучавани от учените, които сега започнаха да твърдят, че хладните оръжия може да са направени крадено от непознатодкрадено от непоазнато от извънземен метал.

Това кара учените да считат, че кинжалите са могли да бъдат направени с помощта на извънземна технология. Археологът Марк Алтавил разказва, че изследователят Хауърд Картър е намерил чифт ножове още през 1922 година.

„Качеството на тези кинжали е фантастично. Изработени са от желязо, което не е съществувало крадено от непознадтоакрадено дот непознато по времето на Тутанкамон, с използване на технология, която се е появила векове по-късно, когато хората са станали експерти в създаването на желязо ”, добавя Алтавил.

Поради тази причина археологът смята, че тези кинжали наистина могат да принадлежат на извънземна раса.

from-ua

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по крадено от непознатоцкрадено от непоцзснато темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаторкраадено от непцознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – краадено от непознатоцкрадкено от непознато сайтоветe, които печелят от крадени текстове.