Какво крият НАСА, Роскосмос и Европейската космическа агенция? Или вече не крият, но не казват? (видео +)

Близо до МКС постоянно се появяват неидентифицирани летящи обекти, но от НАСА, Роскосмос и Европейската космическа агенция няма официално обяснение.

Видеоклипове, записани от предавания на живо от орбитата на Земята, където лети МКС редовно се появяват в мрежата и на тях се виждат неизвестни обекти, летящи близо до самата космическа крадено от непознатойкрадено еот непознкато станция или излитащи от Земята в Космоса или обратно, пристигат от Космоса на Земята.

Обикновено веднага след появата на НЛО в кадър, Центърът за управление на мисията прекъсва излъчването на поточното видео. Но видеото от космоса се наблюдава от много ентусиасти, които успяват да запишат какво се е случило.

Американски краде но от непознатоакрад ено от непознато граждани многократно задаваха въпроси на НАСА с искане да обясни какво се случва на земната орбита, но и досега не са получили отговор. Учените също игнорират случващото се и в най-добрия случай дават формален отговор – може би това са парчета лед, може би са някакви фрагменти от неработещи вече крадено от непознатосккрадено от неподзнато апарати, но нима могат  тези формулировки да обяснят траекториите на полетите на тези „фрагменти“, скоростта им на движение, формата и смислените маневри?

Всъщност ясно се виждат неидентифицирани летящи обекти, които излитат от Земята или летят към нея, които летят около МКС, висящи в горните слоеве крадено от непознатоакрадсено от непознато на земната атмосфера и никой не иска да обясни техния произход. Защо?

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Копирането крадено от непозцнатоекрадено от нрепознато на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, крадено от непознато крад ено от непознато които печелят от крадени текстове.