Какво крият НАСА, Роскосмос и Европейската космическа агенция? Или вече не крият, но не казват? (видео +)

Близо до МКС постоянно се появяват неидентифицирани летящи обекти, но от НАСА, Роскосмос и Европейската космическа агенция няма официално обяснение.

Видеоклипове, записани от предавания на живо от орбитата на Земята, където лети МКС редовно се появяват в мрежата и на тях се виждат неизвестни обекти, летящи близо до самата космическа станция или излитащи от Земята в Космоса или обратно, пристигат от Космоса на Земята.

Обикновено веднага след появата на НЛО в кадър, Центърът за управление на мисията прекъсва излъчването на поточното видео. Но видеото от космоса се наблюдава от много ентусиасти, които успяват да запишат какво се е случило.

Американски граждани многократно задаваха въпроси на НАСА с искане да обясни какво се случва на земната орбита, но и досега не са получили отговор. Учените също игнорират случващото се и в най-добрия случай дават формален отговор – може би това са парчета лед, може би са някакви фрагменти от неработещи вече апарати, но нима могат  тези формулировки да обяснят траекториите на полетите на тези „фрагменти“, скоростта им на движение, формата и смислените маневри?

Всъщност ясно се виждат неидентифицирани летящи обекти, които излитат от Земята или летят към нея, които летят около МКС, висящи в горните слоеве на земната атмосфера и никой не иска да обясни техния произход. Защо?

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *