Астроном откри „гигантска правоъгълна структура“ на повърхността на Луната! (видео)

Учените твърдят, че Луната е пусто и необитавано небесно тяло, къде могат да се намерят само безброй кратери, планини и (както смятат най-ортодоксалните учени) американското знаме, което отдавна е побеляло от космическата радиация.

Днес обаче, когато много от нас могат да се сдобият със сравнително мощен телескоп и да разглеждат сами Луната, стана ясно, че хората от науката нещо недоизказват. Обикновените ентусиасти често намират странни обекти и артефакти на повърхността на Селена.

Видеото по-долу бе публикувано наскоро в YouTube канала «Lunar Quest», който разкрива тайните на Луната. Съобщава се, че видеото е получено в края на миналата седмица от астроном – любител, който желае да остане анонимен.

Човекът разглеждал спътника на Земята с  телескопа си и изведнъж забелязал на повърхността на Селена мистериозен обект, наподобяващ гигантска правоъгълна структура. Изследователят веднага стигна до заключението, че е открил нещо потенциално сензационно.

Разбира се, аматьорският телескоп не бил достатъчно мощен, за да разгледа предполагаемата аномалия във всичките и подробности. Въпреки това кадрите, получени от човека, ясно показват нещо различно от гореспоменатите лунни кратери и планини.

Уфолозите предполагат, че може да става дума за една от базите на представители на извънземна цивилизация, които вероятно са били открити отдавна от НАСА и Роскосмос, но те са предпочели да не разказват на света за това.

Как е възможно лунните мисии на САЩ и Съветския съюз мистериозно да бъдат прекратени през миналия век, като и досега не се говори нищо за колонизацията на Луната, за изграждането на земни бази там, за добив на полезни изкопаеми и т.н.?

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Огромна експлозия на Луната! Водят се сражения??? (видео+)

В нощта от 16 октомври до 17 октомври милиони, ако не милиарди потребители, изпитаха необясними проблеми с достъпа до YouTube, които по необясними причини започнаха едновременно по целия свят. И… Continue reading „Огромна експлозия на Луната! Водят се сражения??? (видео+)“

 

Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?

Някои учени не изключват присъствието извънземен разум на Луната. Когато астронавтите за пръв път стъпиха на повърхността на Луната, те, разбира се, не намериха там лунни жители. Но хората от… Continue reading „Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?“

На снимки от мисията „Аpollo 10“ се вижда огромен НЛО над Луната! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *