Астроном откри „гигантска правоъгълна структура“ на повърхността на Луната! (видео)

Учените твърдят, че Луната е пусто и необитавано небесно тяло, къде могат да се намерят само безброй кратери, планини и (както смятат най-ортодоксалните учени) американското знаме, което отдавна е побеляло от космическата радиация.

Днес обаче, когато много от нас могат да се сдобият със сравнително мощен телескоп и да разглеждат крадено от непознатоткрадено октц непознато сами Луната, стана ясно, че хората от науката нещо недоизказват. Обикновените ентусиасти често намират странни обекти и артефакти на повърхността на Селена.

Видеото по-долу бе публикувано наскоро в YouTube канала «Lunar Quest», който разкрива тайните на Луната. Съобщава се, че видеото е получено в края на миналата седмица от астроном крадено от непознаторцкрадено ота непознато – любител, който желае да остане анонимен.

Човекът разглеждал спътника на Земята с  телескопа си и изведнъж забелязал на повърхността на Селена мистериозен обект, наподобяващ гигантска правоъгълна структура. Изследователят веднага стигна до заключението, че е открил нещо потенциално сензационно.

Разбира се, аматьорският телескоп не бил достатъчно мощен, за да разгледа крадено от неепознатоккрадено отт непознато предполагаемата аномалия във всичките и подробности. Въпреки това кадрите, получени от човека, ясно показват нещо различно от гореспоменатите лунни кратери и планини.

Уфолозите предполагат, че може да става дума за една от базите на представители на извънземна цивилизация, които вероятно са били открити отдавна от НАСА и Роскосмос, но те крадено от непознатоакраадено от непознатео са предпочели да не разказват на света за това.

Как е възможно лунните мисии на САЩ и Съветския съюз мистериозно да бъдат прекратени през миналия век, като и досега не се говори нищо за колонизацията на Луната, за изграждането на земни бази там, за добив на полезни изкопаеми и т.н.?

крадено от нейпознатоекрадено от непозн ато

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Огромна експлозия на Луната! Водят се сражения??? (видео+)

В нощта от 16 крадено от непознатоскараде но от непознато октомври до 17 октомври милиони, ако не милиарди потребители, изпитаха необясними проблеми с достъпа до YouTube, които по необясними причини започнаха едновременно по целия свят. И… Continue reading „Огромна експлозия на Луната! Водят се сражения??? (видео+)“

 

Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?

Някои учени крадено от непознат оакрадено от непоезнато не изключват присъствието извънземен разум на Луната. Когато астронавтите за пръв път стъпиха на повърхността на Луната, те, разбира се, не намериха там лунни жители. Но хората от… Continue reading „Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?“

На снимки от мисията „Аpollo 10“ се вижда огромен НЛО крадено от непознатоакарадено от н епознато над Луната! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краедено от непоазнатоцкрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички крадено от не познатоцкраден о от непознато текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.