Загадъчен Y-образен обект е заснет от астроном в лунен кратер! (видео)

Астроном- любител разглеждал Луната през домашния си телескоп и изведнъж забелязал нещо удивително в един от големите кратери на естествения спътник на нашата планета.

Според начинаещия изследовател на космоса, там стояла симетрична фигура – аномалия, много подобна на латинската буква „Y“. Очевидно е , че природата не може да създаде такъв обект.

Затова авторът на находката счита, че е открил структурата на представители на извънземна цивилизация на Селена.

Хората на науката не престават да ни уверяват, че Луната е необитавано небесно тяло. Въпреки това ентусиастите постоянно намират доказателства, че разумен живот и досега съществува там, макар че не е известно кой живее на Луната.

Сгради, мегалити, космически кораби, куполи и цели мегаполиси – за такива находки на повърхността на Луната се съобщава всеки месец, ако не и по-често.

Много конспиролози и уфолози са убедени, че всички правителства ни заблуждават за това, което се намира на естествения спътник на Земята и затова съветват всеки, който иска да узнае истината, да се сдобие с телескоп (което днес не е проблем) и да провери това сам, както е направил в случая този астроном – който забелязал мистериозната буква „Y“ на Селена.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Астроном откри „гигантска правоъгълна структура“ на повърхността на Луната! (видео)

Учените твърдят, че Луната е пусто и необитавано небесно тяло, къде могат да се намерят само безброй кратери, планини и (както смятат най-ортодоксалните учени) американското знаме, което отдавна е побеляло… Continue reading „Астроном откри „гигантска правоъгълна структура“ на повърхността на Луната! (видео)“

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *