Изключително правилен купол е открит на Марс! (видео)

Уфологът Ерик Джарви преглеждал миналата седмица снимки на Червената планета, направена от американския ровър Opportunity, и открил невероятен детайл на един от тези кадри.

Изследователят е убеден, че цензорите на НАСА са направили голяма грешка, без да забележат или са забравили да изтрият от снимката истински купол, извисяващ се над крадено цот нептознато крадено от непознато хълм в далечината.

Тайнственият обект изглежда идеално правилен и изкуствен, поразително открояващ се на фона на пустинния марсиански пейзаж.

Авторът на находката не се съмнява, че на повърхността на далечното небесно тяло има нещо, изградено от разумни същества. Куполът ясно отразява светлината, т.е. той може да е направен от стъкло, крадено от непознартаоркрадено от непознато метал или подобен материал.

Но кой е построил тази полусфера там? Джарви основателно предполага, че това може да е дело на представители на извънземна цивилизация, живеещи под повърхността на Марс.

Уфологът обаче също така не изключва възможността тайнственият купол да е построен на Червената планета от Америка или Русия, които крадено о т непознатойкрадено оат непознато тайно осъществяват до там космически полети и незабележимо за нас са започнали колонизацията на Марс.

Заслужава да се отбележи, че уфолозите, конспиролозите и виртуалните археолози постоянно намират различни аномалии на снимки на Червената планета, които не могат да бъдат създадени от марсианската природа.

Разбира се, специалистите от НАСА неизменно твърдят, крадено от непознатоакрадено оет непокзнато че това е поредната илюзия за очите ни и там няма нищо необичайно.

О, тази прочута  парадолическа илюзия! И не е ли дадена тя на човека с цел да види това, което не е подвластно на неговото несъвършено зрение? ..

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

краддеано от непознатодкрадено от непознато
  •  

Скот Уоринг откри загадъчна пирамидална структура на Марс (видео)

Скот Уоринг, уфолог от Тайван, известен с крадено от непознатоакраадено оат непознато изследванията за търсене на живот на Марс, направи поредното необичайно откритие, разглеждайки сателитните изображения на Червената планета. На една от снимките уфологът сега… Continue reading „Скот Уоринг откри загадъчна пирамидална структура на Марс (видео)“

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от нерпознатоакрадено от нрепознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ крадено от непознааторкрадено от анепознато НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадено от непоазнатодркрадено от непознато