Скот Уоринг откри загадъчна пирамидална структура на Марс (видео)

Скот Уоринг, уфолог от Тайван, известен с изследванията за търсене на живот на Марс, направи поредното необичайно откритие, разглеждайки сателитните изображения на Червената планета. На една от снимките уфологът сега е забелязал голяма структура, подозрително наподобяваща тристранна пирамида.

Скот, който никога не се е притеснявал да прави гръмки изявления, веднага крдадено от непознаторкрадено от непознато написа в блога си, че става дума за култова конструкция на представители на марсианската цивилизация.

Според Уоринг, жителите на далечното небесно тяло вероятно са създали тази пирамида за своите религиозни обреди. Много изследователи, включително и тайванеца, считат, че многобройните пирамиди на различни места на Земята са били построени от извънземни.

крадено от непознатоакрадено от днрепознато

Както казват такива експерти, човечеството не е разполагало преди хиляди с технология за такава конструкция, а самите пирамиди са твърде странни структури от гледна точка на човешката логика …

Скептиците, разбира се, твърдят, че това е само една марсианска скала със странна форма и в нея няма много симетрия.

крадено от непознаторкрадаено от непозанато

Не трябва да забравяме обаче, че Уоринг непрекъснато намира различни сгради, артефакти и други мистериозни неща на снимките на Марс, които не се вписват в понятието „безжизнени марсиански пустини“. Поне някои от тези находки трябва да са реални, а не илюзорни, как мислите?

крадено от неп ознатоакрадено от непозн ато

Трябва да се добави, че мистериозна пирамида на Марс се вижда не за първи път (вижте видеоклипа), а това не само е изненадващо, но и ни кара да се мислим сериозно крадено от непознатоцкрадено от н епоезнато

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Уфологът Скот Уоринг показа видео с извънземен (видео)

Известният тайвански уфлог Скот Уоринг публикува на официалния си уебсайт текст, в който разказва за един невероятен видеоклип, направен през 1947 г. и публикуван в YouTube през юли крадено отй непознатойкрадсено от непознато 2009 г.… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг показа видео с извънземен (видео)“

Уфологът Скот Уоринг откри на Луната „изумруден град“ (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатойекрадендо от непознато
Копирането на крадено от непознатоцдкрадцено от непознато текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които крадено от непознатто крадено от непознатос печелят от крадени текстове.