Илон Мъск : Нийл Армстронг е извънземен!

Милиардерът, успешният предприемач и неуморим фантазьор Илон Мъск продължава да изненадва както феновете си, така и недоброжелателите. И, както винаги, с неординарни предположения и гръмки изказвания.

Този път основателят на космическата корпорация SpaceX отново не изневери на себе си- сега той твърди, че на този свят няма никакви случайности, колкото и абсурдни да изглеждат на пръв поглед.

В един от своите туитове в Twitter, Илон Мъск (къде на шега, къде на сериозно) заяви, че първият човек, стъпил на Луната, Нийл Армстронг, не е   обикновен човек: ако се прочете неговия кратък надпис на снимките “Neil A.” обратно, се получава  думата „alien“ – „извънземен“. Изглежда, че американският астронавт е извънземен.

И въпреки че всичко това прилича повече на закачка на „великия маркетолог“, както го наричат ​​много анализатори, поредният му трик за привличане на общественото внимание, някои уфолози видяха в това изказване знаков смисъл и са уверени, че Илон е написал този туит не само за забавление. Той знае нещо, тъй като се върти в кръгове, които ръководят космическата политика на САЩ, смятат конспиролозите.

Как мислите, дали в тази шега има поне малко истина? Допускате ли такава случайност, или има нещо, което е невидимо?

earth-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Илон Мъск се готви да представи на Света доказателства, че човечеството живее в Матрица!

Интересен материал се появи на загадъчния сайт Above Top Secret: „Преди две години милиардерът, предприемач и космически ентусиаст Илон Мъск направи гръмко изявление, че всички ние живеем във видеоигра или… Continue reading „Илон Мъск се готви да представи на Света доказателства, че човечеството живее в Матрица!“

Извънземните отново изпратиха мощен нискочестотен радиосигнал към Земята!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *