В Антарктида е заснета огромна загадъчна база (видео)

Независими американски изследователи на Антарктида публикуваха интригуващи снимки, които според тях служат като доказателство, че на този загадъчен континент е скрита извънземна база или някаква древна високоразвита цивилизация.

Конспиролози съобщават, че всички тези снимки са направени през 2017 г. от руски сателит, а малко по-късно те се появяват и в социалната мрежа Facebook. След което по някаква причина всички тези кадри внезапно изчезват.

Въпреки това е наивно да се предполага, че в мрежата няма да се намери нито един човек, който да не копира такива ценни данни на компютъра си.

И затова конспиролозите сега разполагат с редки снимки и видео кадри, които им позволяват да анализират какво толкова интересно и „забранено“ е заснел руският сателит преди две години, и да направят съответните заключения.

Изследователите са забелязали на тези снимки (вижте видеото) не само мистериозни структури, подобни на извънземна база, пирамида, но и следи от арийския езотеричен знак – свастика.

В момента конспиролози и уфолози продължават да изследват планинските вериги на Антарктида, пазещи велики тайни на миналото или дори от настоящето.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *