Вълшебната настройка на „Огнения щит“ ще ви спаси завинаги от невидимите спънки в живота!

По пътя към победата си и към  успеха, всеки  човек винаги се сблъсква с невидими препятствия, които са в състояние да му попречат. „Огненият щит“, ако го използвате правилно,  ще ви спаси завинаги от това.

Енергийната защита е много важна в нашия свят. Магии, уроки, действия на завистливи хора, а и други неприятности са основният враг на нашето благосъстояние. Народните средства показват отлична ефикасност в ситуации, когато някой или нещо се опитва да ни спре по пътя към щастие и хармония.

Установката „Огнен щит“

Както вероятно сте разбрали, този метод използва за защита огън. Има много видове такива защити: ритуал със свещи, медитация, афирмации, както и някои психологически техники.

Огънят символизира защита, тъй като е невъзможно да се мине през него. Той отблъсква всичко, което е зад стената от огъня около вас. Ето защо магьосници и лечители използват в своите практики за защита огън.

Философията за защита е много по-подходяща от атаката, защото Вселената не иска да ни види в агресия, която изтощава енергията ни. Всеки от нас има своя собствена аура – крепост, която може да бъде превзета от негативните мисли.

Ритуалът „Огнен щит“

Ще ви трябват четен брой свещи, които трябва да поставите около себе си. Изчакайте, докато се стъмни, за да се получи пълна тишина или проведете ритуала, когато няма никой вкъщи през деня.

Пуснете щори и завеси и създайте спокойна атмосфера. Запалете свещите, като ги поставите така, че да образуват около вас кръг. Изхвърлете всички мисли от главата си и прочете следното заклинание:

„Огън, спаси ме от всякакво зло. Запази ме от всякакви проблеми, от яростните врагове, от лошо настроението, от зли уроки. Нека огънят ме пази като щит, изгаряйки всеки, който мисли да посегне на моята територия. Вразуми враговете ми, така че те да станат приятели и да носят само добро. Аз вярвам, че майката природа ще ме дари със силата ти, и ще ми осигури защита от беди. Така да бъде. „

След прочитането на повтаряйте „Така да бъде“ и духайте по една свещ. След ритуала  се опитайте да не говорите с никого или да не правите нищо сериозно. Ето защо магьосници и лечители съветват да се изпълнява  ритуала вечер преди лягане.

Повтаряйте го веднъж седмично. Скоро ще почувствате, че вашата енергия става по-силна и няма да пропуска негативизъм. Тези, които ви завиждат, няма да могат да ви наранят, и никакви магии и уроки този „Огнен щит“ няма да допусне до вас.

Медитация с огън

Подготовката за тази медитация е почти идентична с подготовката за предишния ритуал. Желателно е да има пълна тишина. Времето от деня не е критично, но в стаята трябва да е тъмно.

Нищо не трябва да ви отвлича от медитацията. Това особено важи за животните. Отведете ги в други стаи, така че да не пречат. Около себе си поставете колкото се може повече свещи. Ако имате камина, тогава ефектът ще бъде още по-силен. Вие трябва да чувствате огъня. Една от свещите трябва да бъде пред вас, така че да можете да я виждате.

Когато всичко е готово, седнете в кресло и леко се излегнете. Затворете очи. Опитайте се да си представите себе си в пълен мрак. Представете си, че отдалече към вас се приближава малко огънче. То се намира там, където е свещта пред вас.

Отначало тази точка прилича на далечна звезда, която по-късно се превръща в пламък на свещ. Този огън от време на време потрепва, сякаш го люлее слабо дишане. Това е вашето дишане, което се забавя и по-късно става почти незабележимо.

С течение на времето, вие почти не правите разлика между вдишванията и издишванията, така че можете да се концентрирате върху пламъка на свещта. Гледайте я няколко минути, след което обърнете внимание на нещо, което не е пред вас, а около вас. Някъде долу ще започне да се образува пръстен.

Това е вашият защитен кръг, който ще ви предпазва от всякакви беди. Опитайте се да си го представите възможно най – силно изразен. Той е почти невидим и свети слабо, но скоро ще започне да се разгаря и ще се превърне в лента от огън около вас.

Опитайте се да почувствате защитата, която ви дава този пламък. За вас той е студен – можете дори да го докоснете, но за другите е толкова горещ, че дори изпитват болка, когато го гледат. Това е вашата защита.

Почувствайте се в безопасност и удължете това усещане за няколко минути. След това започнете бавно да излизате от медитацията – нека огънчето, което е било пред вас да започне да се разширява- това се случва, когато отваряте очите си бавно. Това е същата свещ, която сте поставили.

Медитирайте толкова често, колкото желаете и искате. Това ще ви помогне да укрепите своята енергия и да настроите вашата аура за ефективна защита.

 

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Приложна магия: Как да поразите своя враг моментално

Използвате само на лична отговорност! Последствията са необратими! Ако са ви подхвърлили горчив хап, има метод с помощта на огледалния ефект,  да го върнете на мизерника и да го накарате… Continue reading „Приложна магия: Как да поразите своя враг моментално“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *