Руските военни са овладели парапсихологията???

Във февруарския брой на официалното списание на Министерството на отбраната на Руската федерация „Армейски сборник“, бе публикувана любопитна статия под заглавие „Супервойниците за войните на бъдещето“, в която се разказва за използването на бойна парапсихология от руските военни.

Според автора на статията руските специални сили са използвали в Чечня „бойни техники за парапсихология“. „Който владее технологията на метаконтакти, може да провежда например невербален разпит. Той вижда „през“ заловения вражески войник: какъв човек е той, какви са неговите слаби и силни страни, дали ще се съгласи да бъде вербуван. Надеждността на разпита е практически сто процента.

От него няма измъкване. На технологиите за противодействие на такъв разпит са обучени военнослужещи от специални сили при попадане в плен, висши лица в страната или лидерите на големи индустриални и банкови структури – с цел запазване на държавни или търговски тайни”, се посочва в статията.

Според автора, такива техники помагат на нашите военни в усвояването на чужди езици, лечение в бойни условия, откриване на засади, складове и тайници на врага, а руските специалисти са се научили на телепатия, докато работят с делфини. „Те мислено даваха на животните команди, които те изпълняваха.

Подобно нещо е практикувано от известния дресьор Дуров. Техниката, както се оказва, е приложима и за хората. Освен това въздействие е било възможно дори и върху техника, ”- се посочва в материала.

Статията дори дава примери за такова въздействие:

„С усилие на мисълта можете, например, да унищожавате компютърни програми, да изгаряте кристали в генератори, да подслушвате разговори или да нарушавате телевизионни и радиопрограми и електронни комуникации.

С успех завършили и такива експерименти като четенето на документ, заключен в сейф, дори и да е на чужд език, който не говорим; идентификация на лица, принадлежащи към терористична мрежа; идентифициране на потенциални кандидати за терористични групи. „

Авторът на материала твърди, че в обозримо бъдеще много страни възнамеряват да използват техниката на парапсихологията, за да създадат „супервойник, който да издържа на мъчения, глад, лишаване от сън, той няма да бъде сломен и от електрошокове – не чувства болка или страх, може да се храни с трева, да комуникира телепатично, да се съпротивлява телепатично, да се съпротивлява телепатично на стрес, да се катери по стени като гущер.

Според РБК, позовавайки се на ръководителя на аналитичния отдел на списание „Войниците на Русия“ Анатолий Maтвийчук, военната парапсихология „не е фантазия“ и „нейното развитие в момента продължава.“

„Бойната парапсихология наистина има право да съществува, тя получава голямо развитие през периода 1960–1980-те години. Технологията е разработена от Съветската академия на науките в опит да се открият феноменалните характеристики на човека.

Под ръководството на Генералния щаб на въоръжените сили на СССР работи група специалисти. Постиженията от онова време все още съществуват и има опити да се активират. Тези техники бяха тествани в горещи точки в Афганистан и Виетнам,”казва Матвийчук.

Въпреки това, председателят на комисията за борба с псевдонауката в Президиума на Руската академия на науките Евгений Александров заяви, че бойната парапсихология е измислица и е призната за фалшива наука. „Такива работи наистина съществуват и са разработени, но са засекретени. Сега те излизат на светло. Но, както в много страни по света, такива изследвания са признати за псевдонаучни, всичко това е пълна глупост. Няма никаква парапсихология, това са приказки ”, уверява той.

„Всички разговори за предаване на мисъл от разстояние нямат научна основа, няма нито един такъв регистриран случай, това просто е невъзможно. Това е начин да се смучат средства от държавния бюджет.

В Русия това беше прекратено в началото на 2000-те години, когато военната част №10003 беше разпусната, включително и изучаването на такива псевдонаучни явления за военна употреба,” казва Александров.

Източник: https: //www.popmech.ru

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

  •  

За свободата на избора: Кои са невидимите същества, които контролират човечеството?

Мисли за това, че човечеството е под контрола на други същества, невидими,  за него са споделяли А. Минц, Дж. Беджби, Е. Меткалф, Ф. Кларк, Ж. Валле, В.Ажажа, Ч. Форд, В.… Continue reading „За свободата на избора: Кои са невидимите същества, които контролират човечеството?“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *