Как ще настъпи Краят на Времето: Невероятно видеопътешествие квинтилион години в бъдещето! (видео)

Няколко минути от вашето време ще станат еквивалентни на живота на Вселената. Ще наблюдавате процеси, за които съществуването на цялата ни цивилизация е нищо. Пред очите ви ще угасват звездите, ще изчезне материята, времето ще спре.

Направете това пътешествие. Друга такава възможност няма да имате.

Преди няколко дни научно-популярният канал melodysheep публикува спиращ дъха видеоклип. Той разказва за времето, изгубено в мъглата на бъдещето. Зрителят ще пътува с машината на времето, където на всеки 5 секунди скоростта на превъртане на времето се удвоява. От наши дни до момента, когато самото време ще престане да означава нещо.

Невероятно красива графика и музика, най-новите научни данни и гласовете на най-известните учени и популяризатори на науката – Стивън Хокинг, Нийл ДеГрас Тайсън, Мичио Каку, Брайън Кокс, Лорънс Краус и други – ще ви пренесат през трилиони трилиони години. И това въпреки факта, че две трети от звездите вече не светят!

Какво ще видите? (Видео в края на публикацията)

Земята загива в началото на четвъртата минута. На десетата минута угасват последните звезди и космосът потъва в тъмнина. Но това е само началото. От гледна точка на Вселената, всичко е само в началото.

Има ли шанс разумът да оцелее, когато ентропията „изяжда“ материята, а единственият източник на енергия е въртенето на черните дупки? Къде да избягаме, когато в света няма нито един ъгъл, подходящ за живот?

(можете да си включите и субтитри, колкото и да е „дървен“ преводът – помага)

Впрочем вижте сами, няма да съжалявате:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената

Сега изследователите често засичат много случаи с появи на НЛО, които се наблюдават в различни части на света, и отбелязват, че по-рано в небето са летели много по-малко обикновени дирижабли… Continue reading „Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената“

 

Koсмологът Герардус ‘т Хофт с шокиращо откритие: Всички събития във Вселената са предопределени

Всички събития в нашата Вселена могат да са напълно предопределени, и у хората може напълно да отсъства свободна воля, а у „Висшите сили“ – способност да се намесват в работата… Continue reading „Koсмологът Герардус ‘т Хофт с шокиращо откритие: Всички събития във Вселената са предопределени“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *