Извънземните вече са сред хората, заяви преподавател в Оксфорд

Преподавателят в университета в Оксфорд Янг- хи Чи заяви, че извънземните вече са сред хората, пише Daily Mirror.

Както отбелязва изданието, своята теория преподавателят е изложил в наскоро публикувана книга.

Янг-хи Чи счита, че извънземните искат да създадат заедно със земните хора нов хибриден вид, който ще може да оцелее крадено от неепознатоткрадено от непознатое при измененията на климата.

Според него те ще се покажат, когато светът се изправи пред сериозни кризи, като например ядрена война. Той подчертава, че за извънземните това е въпрос на оцеляване.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Конспирации: Всички живи същества на Земята, включително и хората, са биороботи. кррадено от непознатоскрадено от нейпознато Адроиди.

Първи пример: Вие седнахте на масата и хапнахте: Първо супа, второ – телешка яхния с картофи, пийнахте червено вино, да кажем мерло. А после нещо  плодово за десерт. И ви… Continue reading „Конспирации: Всички живи същества на Земята, включително и хората, са биороботи. Адроиди.“

краадено от непознатоскрадено от непознато

„Исус е живял в Индия, а след това извънземните го прибират“: В САЩ излезе спорна книга, написана преди 50 години

През крадено от непознатоекрадейно от непознат о 1966 г. бившият сътрудник на американските ВВС Чен Томас написва книга, озаглавена „Историята на Адам и Ева“ (The Adam and Eve Story). Тази книга разказва дотолкова спорна хипотеза, че… Continue reading „„Исус е живял в Индия, а след това извънземните го прибират“: В САЩ излезе спорна книга, написана преди 50 крадено от непознатоткраадено от неепознато години“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденко от непсознатоскрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на крадено от не познато крадено от непознсато български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.