В нашата Слънчева система има второ Слънце или към нас се приближава Нибиру?

 Двама различни изследователи са използвали телескопите си в продължение на няколко дни, за да открият и докажат, че в нашата Слънчева система има още едно Слънце, което е невидимо за невъоръжено око.

Според тях това видео доказва, че в нашата Слънчева система наистина има второ Слънце и няма съмнение, че крадено от непознатоткраденсо от непозднато НАСА и всички други космически организации знаят за това второ Слънце.

Има и друга възможност, че това е същата тази блуждаеща планета – Нибиру или, както още я наричат – Немезида.

Пристигането й е закъсняло. Според цикъла на нейното приближаване към нашата планета, тя вече трябваше да се е появила, крадено от непознатоцкраденео от непознатоц а сега изглежда, че са се появили реални доказателства, че това историческо събитие очевидно се е случило и скоро ще се срещнем с този космически странник.

Или с тези, които го управляват. В древните източници е написано, че Нибиру е космическа станция, гигантски кораб, който се управлява от могъщата раса крадено от непозндатоакрадено от днепознато на боговете – Анунаките.

По материали на e-chronicles

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Гигантски Ангел в космоса или Нибиру краденок от непознатоскрадено от непознато с огромни криле? (видео)

Конспиролозите имат сериозни основания да се радват: Неуморимият myunhauzen74 отновo е открил впечатляващ НЛО до Слънцето, който прилича на ангел или … Нибиру!   © 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights… Continue reading „Конспирации: Гигантски Ангел в космоса или Нибиру с огромни криле? (видео)“

кртадено от непознаторкрадено от непознатйо

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаатойкрасдено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, крадено оцт непознатсоткрадено от непознато на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.