В нашата Слънчева система има второ Слънце или към нас се приближава Нибиру?

 Двама различни изследователи са използвали телескопите си в продължение на няколко дни, за да открият и докажат, че в нашата Слънчева система има още едно Слънце, което е невидимо за невъоръжено око.

Според тях това видео доказва, че в нашата Слънчева система наистина има второ Слънце и няма съмнение, че НАСА и всички други космически организации знаят за това второ Слънце.

Има и друга възможност, че това е същата тази блуждаеща планета – Нибиру или, както още я наричат – Немезида.

Пристигането й е закъсняло. Според цикъла на нейното приближаване към нашата планета, тя вече трябваше да се е появила, а сега изглежда, че са се появили реални доказателства, че това историческо събитие очевидно се е случило и скоро ще се срещнем с този космически странник.

Или с тези, които го управляват. В древните източници е написано, че Нибиру е космическа станция, гигантски кораб, който се управлява от могъщата раса на боговете – Анунаките.

По материали на e-chronicles

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Гигантски Ангел в космоса или Нибиру с огромни криле? (видео)

Конспиролозите имат сериозни основания да се радват: Неуморимият myunhauzen74 отновo е открил впечатляващ НЛО до Слънцето, който прилича на ангел или … Нибиру!   © 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights… Continue reading „Конспирации: Гигантски Ангел в космоса или Нибиру с огромни криле? (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *