Уфолози показаха „синьо небе, езера и гори“ на Марс (видео)

Уфолозите, водещи популярния YouTube канал «Of Sound, Mind and Body», публикуваха още едно интригуващо видео, в което разказват за някои невероятни снимки на Марс, получени едновременно от НАСА и Европейската космическа агенция.

Според изследователите тези материали са отлично доказателство, че Червената планета не е безжизнена пустиня, а е подходяща за съществуването на нея на хора или марсианци, подобни на нас. (Esoreiter)

Авторите на видеото тук пишат:

Ето някои удивителни кадри, които ясно показват, че Марс е много по-сложен и интересен, отколкото много хора си мислят.

На тях можете да намерите езера с вода, около които растат храсти, и високи дървета, които се издигат от пукнатините в почвата, и синьо небе, точно както на Земята. Някой ден човек ще се появи на Марс и ще види всичко това директно със собствените си очи.

Но дотогава истината ще се показва трудно на световната общност и едва когато цензорите на НАСА и ЕКА по небрежност започнат да пропускат такива материали и те ще се появят в мрежата, където всеки от нас ще може да ги види.

Защо космическите агенции крият истината за Марс, никой от независимите космически изследователи не може да разбере. Правят се различни предположения – чак до най-фантастичните (световното правителство е в тайно споразумение с извънземните и отдавна колонизира Червената планета), но нито една от теориите не се вписва в ясна логическа рамка: получава се или нещо като приказка или някаква глупост.

А как виждате всичко това, защо  показват Марс жълто-кафяв и напълно безжизнен? ..

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Стъпала на сграда са заснети на Марс (видео)

Неуморимият изследовател Скот Уоринг сега е  намерил  на една от снимките на марсохода Curiosity стъпaла, които са останали от сграда на процъфтявала някога цивилизация на Марс. Известният тайвански виртуален археолог… Continue reading „Стъпала на сграда са заснети на Марс (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *