Der Spiegel: Преследват ли извънземните американските изтребители?

Извънземните заплашват националната сигурност на САЩ? Две авторитетни американски издания заявиха едновременно, че съществува извънземна заплаха за САЩ. Освен това журналистите публикуват и редица аргументи в подкрепа на своята хипотеза.

Извънземните заплашват националната сигурност на САЩ: това заключение е направено от група уфолози, публикувайки така наречените „доказателства“ за своята хипотеза. крадено от непознатойкраддено от неспознато И веднага, две авторитетни авторитетни издания подкрепиха версията за „НЛО“, отбелязвайки, че в небето над Съединените щати се случват мистериозни неща, пише германското списание Der Spiegel.

Става дума за The New York Times и The Washington Post: и двете издания са сериозно убедени, че небето над САЩ е „пълно“ с крадено от непознаатаоцкрадено от непознато мистериозни неща.

„Пилоти на изтребители са забелязали в небето обекти, които летят с часове на свръхзвукови скорости, нямат „разпознаваем двигател“ и не изпускат отработени газове. От лятото на 2014 г. до март 2015 г. над източния бряг на Съединените щати такива срещи се случват ежедневно”, пише The New York Times.

крадено то т непознатоакрадено от непознато

Второто издание публикува текст, в който на читателите се съобщава за предполагаеми малки сферични обекти без крила, витла и двигател. При това те „прониквали“ в затвореното въздушно пространство на военните бази, убеждава читателите си американското издание.

Слуховете за това зачестяват след инцидента в Розуел, САЩ, когато през 1947 г., според краденцо оет непознатоцкрадено от непознато официалната версия, метеосондата на Могул се разбива. През 1970 г. светът се изпълни със слухове за „Зона 51“ – американска военна база в Невада, където, както се твърди, се съхраняват части от извънземни кораби и останки от техните пилоти. В базата наистина са тествани различни невидими самолети стелт, но и крадено от непознатдойкртадено от непознато засега нищо официално не е известно за това. Защото е невъзможно някой да се доближи до нея, тъй като тя е строго охранявана.

Германското издание анализира данните на американската преса и уфолозите, след което журналистите стигат до заключението, че пришълците като че ли си „играят“ с военновъздушните сили на САЩ.

крадено от непознадтоскрадено от неапознато

Всичко това се наблюдава в периода от 70-те до 80-те години на миналия век. Според германското издание, до 2012 г., според официални данни, Пентагонът е имал тайна “Програма за идентифициране на напреднала авиационни заплахи”. Под името са се крили група ловци на НЛО. По-късно финансирането и е прекратено поради липсата кррадено от непознсатоскрадено от непознато на ясни аргументи в полза на нейното съществуване.

По материали на https://www.spiegel.de/plus/ufologie-liefern-sich-aliens-verfolgungsjagden-mit-us-kampfpiloten-a-00000000-0002-0001-0000-000164407551, The New York Times и The Washington Post.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознато крадено от неапсознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *