Der Spiegel: Преследват ли извънземните американските изтребители?

Извънземните заплашват националната сигурност на САЩ? Две авторитетни американски издания заявиха едновременно, че съществува извънземна заплаха за САЩ. Освен това журналистите публикуват и редица аргументи в подкрепа на своята хипотеза.

Извънземните заплашват националната сигурност на САЩ: това заключение е направено от група уфолози, публикувайки така наречените „доказателства“ за своята хипотеза. И веднага, две авторитетни авторитетни издания подкрепиха версията за „НЛО“, отбелязвайки, че в небето над Съединените щати се случват мистериозни неща, пише германското списание Der Spiegel.

Става дума за The New York Times и The Washington Post: и двете издания са сериозно убедени, че небето над САЩ е „пълно“ с мистериозни неща.

„Пилоти на изтребители са забелязали в небето обекти, които летят с часове на свръхзвукови скорости, нямат „разпознаваем двигател“ и не изпускат отработени газове. От лятото на 2014 г. до март 2015 г. над източния бряг на Съединените щати такива срещи се случват ежедневно”, пише The New York Times.

Второто издание публикува текст, в който на читателите се съобщава за предполагаеми малки сферични обекти без крила, витла и двигател. При това те „прониквали“ в затвореното въздушно пространство на военните бази, убеждава читателите си американското издание.

Слуховете за това зачестяват след инцидента в Розуел, САЩ, когато през 1947 г., според официалната версия, метеосондата на Могул се разбива. През 1970 г. светът се изпълни със слухове за „Зона 51“ – американска военна база в Невада, където, както се твърди, се съхраняват части от извънземни кораби и останки от техните пилоти. В базата наистина са тествани различни невидими самолети стелт, но и засега нищо официално не е известно за това. Защото е невъзможно някой да се доближи до нея, тъй като тя е строго охранявана.

Германското издание анализира данните на американската преса и уфолозите, след което журналистите стигат до заключението, че пришълците като че ли си „играят“ с военновъздушните сили на САЩ.

Всичко това се наблюдава в периода от 70-те до 80-те години на миналия век. Според германското издание, до 2012 г., според официални данни, Пентагонът е имал тайна “Програма за идентифициране на напреднала авиационни заплахи”. Под името са се крили група ловци на НЛО. По-късно финансирането и е прекратено поради липсата на ясни аргументи в полза на нейното съществуване.

По материали на https://www.spiegel.de/plus/ufologie-liefern-sich-aliens-verfolgungsjagden-mit-us-kampfpiloten-a-00000000-0002-0001-0000-000164407551, The New York Times и The Washington Post.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *