Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?

Извънземни пришълци от космоса се намират на нашата планета и се чифтосват с хората, за да създадат нов „хибриден“ вид, твърди професор от Оксфордския университет.

Извънземните хибриди, родени от такива контакти, ще оцелеят на Земята, когато изменението на климата направи Земята неподходяща за живот на човешката раса.

Тази теория беше представена от проф. Янг-Хе Чи, който преподава в Източния Оксфордски институт. Оксфордският академик твърдо вярва в теорията за извънземните, които посещават Земята и в честите похищения на хора от извънземните.

Той представи своите хипотези в наскоро издадената си книга „Посещенията на извънземните и краят на човечеството“. Според професор Чи, той вярва във връзката между броя на отвличанията на хора от извънземните и изменението на климата.

Професор Чи казва: „Една от възможностите е те да вземат нашата ДНК за последващи генетични експерименти. Те създават напълно нов вид човек, който може да оцелее в бъдещите климатични условия. Някои от отвличаните съобщават, че тези хибриди имат много висока интелигентност, затова те произвеждат тези хибриди като потенциални бъдещи лидери на новия свят. „

Професор Чи смята, че има четири основни вида извънземни, а всички те се характеризират с различни физически прояви.

1. насекомоподобен тип извънземни
2. извънземно с люспи и змийски очи
3. малки извънземни
4. високи извънземни.

Според него  насекомоподобните видове са управляващият вид, който командва останалите извънземни раси.

„Те идват не заради нас, а заради самите тях, заради тяхното оцеляване, но оцеляването им всъщност е и нашето оцеляване, оцеляването на цялата биосфера“, казва професорът.

Източник: ufoobserver

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Хипнотерапевтът Мери Родуел : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (видео)

В интервю за журналиста Алексис Брукс известният хипнотерапевт Мери Родуел (Mary Rodwell) обяснява защо  трябва да приемем, че на планетата вече има хибриди между хора и извънземни. В своята практика… Continue reading „Хипнотерапевтът Мери Родуел : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *