Два НЛО прелетяха над Гранд Каньон в САЩ (видео)

Случаите на заснемане на НЛО на видео стават едва ли не  често срещано явление в живота ни. И в същото време, както може да забележи и човек, който не е особено наясно с уфологията, извънземните все още се признават от науката само като предположение, значи те, вероятно, могат да бъдат някъде там – в безкрайната Вселена. А могат и да не бъдат … пише esoreiter.

В такъв случай  какво е това (кой е това), постоянно летящо над Земята, в близостта до  Земята и така нататък? Дали във всички тези случаи видеокамерите са се повредили или се създават фалшиви клипове, както обичат да обясняват скептиците и учените всички тези аномалии?

Ето и поредното видео, заснето от пилота Майк Вагнер (Mike Wagner), което може да изглежда също така като измама, ако нямаше едно „но“. Видеото е анализирано от експерти и е признато за реално, както се казва, без никакви добавки. А и самият автор се радва сред авторитетните уфолози на сто процента доверие.

И е заснел на видео  два светли НЛО, които летят доста ниско над известния американски Гранд Каньон, който се намира в Аризона, лети като че ли избира място за кацане или “предпазливо” се доближава до базата си. Да ги сравняваме със земни въздухоплавателни средства някак си не работи, а обяснението на всичко с бъгове и мистификация – още повече.

Необходимо е да се вземе предвид фактът, че Гранд Каньон е голяма загадка на Земята. Според независими изследователи той не изглежда като естествено образувание, а по-скоро фантастично голяма кариера за добив на полезни изкопаеми. Но кой е правил това, кога и дали не е оставил свои пазачи да наблюдават това съоръжение, никой не знае.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?

Извънземни пришълци от космоса се намират на нашата планета и се чифтосват с хората, за да създадат нов „хибриден“ вид, твърди професор от Оксфордския университет. Извънземните хибриди, родени от такива… Continue reading „Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *