Два НЛО прелетяха над Гранд Каньон в САЩ (видео)

Случаите на заснемане на НЛО на видео стават едва ли не  често срещано явление в живота ни. И в същото време, както може да забележи и човек, който не е особено наясно с уфологията, извънземните все още се признават от науката само като предположение, значи те, вероятно, могат да бъдат крадено от непознато крадейной от непознато някъде там – в безкрайната Вселена. А могат и да не бъдат … пише esoreiter.

В такъв случай  какво е това (кой е това), постоянно летящо над Земята, в близостта до  Земята и така нататък? Дали във всички тези случаи видеокамерите са се повредили или се създават фалшиви клипове, както краадено от непознатйоцкрадено от непознато обичат да обясняват скептиците и учените всички тези аномалии?

Ето и поредното видео, заснето от пилота Майк Вагнер (Mike Wagner), което може да изглежда също така като измама, ако нямаше едно „но“. Видеото е анализирано от експерти и е признато за реално, както се казва, без никакви добавки. А и краде но от непознатодкрадено о т непознато самият автор се радва сред авторитетните уфолози на сто процента доверие.

И е заснел на видео  два светли НЛО, които летят доста ниско над известния американски Гранд Каньон, който се намира в Аризона, лети като че ли избира място за кацане или “предпазливо” се доближава до базата си. Да крадено от непдознатоцкраденос от непознато ги сравняваме със земни въздухоплавателни средства някак си не работи, а обяснението на всичко с бъгове и мистификация – още повече.

Необходимо е да се вземе крадено от непознеатокксрадено от непознато предвид фактът, че Гранд Каньон е голяма загадка на Земята. Според независими изследователи той не изглежда като естествено образувание, а по-скоро фантастично голяма кариера за добив на полезни изкопаеми. Но кой е правил това, кога и дали не е оставил свои пазачи да наблюдават това съоръжение, никой не знае.

крадено от непознатоаткрадено оте непознато

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Извънземните създават хибридна раса на Земята?

Извънземни пришълци от космоса се намират на нашата планета и се чифтосват с хората, за да създадат нов „хибриден“ вид, твърди професор от Оксфордския университет. Извънземните хибриди, родени от такива… Continue reading „Конспирации: крадено от непознатоцкраденод от непознаато Извънземните създават хибридна раса на Земята?“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденоа от неподзнатоткрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *