Стотици пчели случайно са умрели близо до кула на 5G в Калифорния (видео)

Жител на Калифорния е заснел видео, в което демонстрира стотици мъртви пчели на тротоара близо до кула на високоскоростната мобилна мрежа 5G. Според автора на видеото смъртта на пчелите е доказателство, че тези кули представляват заплаха за околната среда.

Според него създателите на тази мрежа може дори да нямат информация за безопасността на такива предаватели за хората.

Авторът също така добавя, че не е имало мъртви пчели извън обхвата на кулата.

По-рано президентът на САЩ Доналд Тръмп отбеляза, че скоро ще бъдат направени изявления за развитието на 5G мрежата в САЩ.

Заслужава да се отбележи, че учените не споделят страховете на автора на видеото. Няма достоверна информация, че именно “ 5G кулата“ е убила тези насекоми.

Освен това навсякъде по света пчели умират по различни причини. Например, поради изменението на климата, използването на пестициди и инсектициди, унищожаване на средата им на местообитание.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Излъчванията на 5G мрежите предизвикват прегряване на мустачките на насекомите

Изследванията показват, че мустачките на насекомите, служещи им като органи на обоняние, са чувствителни към излъчването на 5G мрежите. Под неговото въздействие се повишава телесната температура на насекомите. Швейцарската екологична… Continue reading „Излъчванията на 5G мрежите предизвикват прегряване на мустачките на насекомите“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *