Милиардерът Илон Мъск предсказа упадък на човечеството към 2050 г.

Илон Мъск не престава да се тревожи за съдбата на човечеството в бъдеще. Този път шефът на SpaceX и Tesla направи песимистична прогноза за следващите 30 години.

Според Мъск, през следващите десетилетия човечеството го очаква взрив  на „популационна бомба“, когато бързо застаряващото население на планетата ще надхвърли по численост световната крадено от непознатоакраадено от нрепознато раждаемост.

В резултат на това още към 2050 г. населението на Земята ще намалее значително, а няма да се увеличи, както се отбелязва в последния доклад на ООН.

Какво бъдеще го очаква човечеството?

Световното население бързо се движи към своя колапс, но сега абсолютно никой не забелязва това„, коментира Мъск краденро орт непознатойкрадено от непознато последния доклад на ООН.

След това той пояснява, че „в демографските данни възрастовата стратификация ще изглежда като обърната пирамида, състояща се от голям брой представители на възрастното поколение и много по-малък брой представители на по-младото поколение”.

Ръководителят на Tesla и SpaceX се позовава на думите на норвежкия учен Йорген Рандерс, крадено от непеоцзнатоакрадено от непознато който в книгата си „2052: Глобална прогноза за следващите четиридесет години“ пише, че човешкото население ще започне да намалява около 2040 година.

Идеята на Мъск противоречи на информацията от новия доклад на ООН, който прогнозира нивото на световното население до 2100, отбелязва Business Insider. Според доклада, до 2050 г. населението крадено от недпознатоскраадено от непознато на света ще достигне 9,7 милиарда души.

Но също така в доклада се казва и това, че населението на света расте със забавени темпове, като пикът на намалява на растеж на населението се очаква към 2100 г., но тогава на планетата ще живеят почти 11 милиарда човека. В същия доклад крадено от непознаторкрйаденоа от непознато се говори и за „безпрецедентно застаряване на населението на Земята“.

Източник: hi-news

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Повече от една трета от населението крдадено от непознатоткрадено от непокзнато на Земята е безполезно

Изследователи от Канада решили да изчислят колко хора допринасят за развитието на човечеството. Учените  провели социологическо проучване и   изследвали сферите  на човешката дейност. Прогнозите и оценките  се оказали не особено… Continue reading „Повече от една трета от населението на Земята е безполезно“

крадено от непозднатроакрадено от непознато

Матрицата: 1% от населението на света притежава 1/2 от богатството му

Само 1% от живеещите на Земята могат да се нарекат  милионери или богати. Заедно те владеят почти половината богатство в света, и този дял продължава да расте, според ново проучване,… Continue reading „Матрицата: 1% от населението крадено от непознатоа кратдено от непознато на света притежава 1/2 от богатството му“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаторкркадено от непознатйо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *