Уфолози: НЛО атакуват от морските дълбини!

Уфолози твърдят: човечеството се намира буквално „под строгия надзор“ на извънземните. И те ни наблюдават не само от космоса, но и от под водата.

Между другото, приблизително същото понякога може  да се чуе и от опитни водолази. Според тях океанските вълни крият много тайни.

Те активно заговориха за това, когато крадено от непознатоцркцрадено от непознато се появиха радари и ехолоти, използвани под водата.

Широко известен е фактът за странния водовъртеж, регистриран от японските учени през 80-те години. Според приборите водовъртежът е бил във водите на Тихия океан на дълбочина 500 метра. Освен това, според специалистите, скоростта и размерите на въртене са били такива, че не крадено от непознатокцкрадено от непознатод се вписвали в термина „природно явление“.

Друг случай, който все още е загадка, е регистриран в Средиземно море през лятото на 1997 година. Моряците видели сферичен предмет, който буквално излетял от водата. Размерът му достигал 60 метра в диаметър. Издигайки се над водата, той буквално зависнал над нея, осветявайки всичко краденао от непознатоткраденос от непознато около себе си със светлина, излизаща сякаш от някакъв вид прожектор. Това продължило няколко минути, докато се надигнала голяма вълна, която скрила странния обект.

Свидетели на подобен инцидент са били и моряци от Норвегия, месец по-късно в същите води. Този път над водата се издигнал обект с диаметър около 250 крадено от непознатоакрадено кот непознаато метра, който придружавал норвежкия траулер, висейки над него на няколко метра!

И което е интересни, докато обектът не се потопил отново във водата, всички прибори на кораба се изключили!

През 2002 г. десетки хиляди малки кълба с размерите на тенис топка се появили на брега на Англия. Те имали идеално крадено от непознатоекрадйенао от непознато кръгла форма, а материалът им приличал на синтетика, но учените, колкото и да се старали, не успели да разрешат загадката.

От друга страна, скептиците стигнали до извода, че „топките“ са най-вероятно с естествен произход и са водорасли, навити от вълни.

И още една история за тайните, които океанът пази и крадено от непознатоскраденсо от неапознато прилича на научнофантастичен филм, но си остава факт.

Това се случва през 90-те край бреговете на Флорида, когато екипажът на малък кораб забелязал във водата мъж с водолазен костюм, който бил в употреба преди повече от половин век. Човекът се нарекъл Фред Апани и казал, че е един от участниците крадцено от непознатоккрасдено от непознато в ученията по подводно миниране, които се провеждали в района през 1938 година.

Под водата на мъжа му станало лошо поради проблеми с кислорода в повредения крадено от непознатоккртадрено от непознато акваланг и той загубил съзнание. Какво се е случило след това – не си спомнял.

Журналистите се заинтересували от странната история и провели разследване, което установило, че този човек наистина се е потопил във водата преди много години по време на учение, но след това изчезнал. През всичките тези години крадено отт непознатоацкрадено от непознато той бил смятан за изчезнал.

Не могат да се противопоставят на НЛО и военните кораби.

Ескадра на НАТО през 1993 г. била принудена да се отклони от курса си заради последиците от силна буря в Северно море. След кратък период от време над есминците се появили странни обекти. Те надвиснали краденсо йот непознатоткрадено от непознато над корабите и след това се отдалечили с висока скорост. А един от есминците изчезнал. Преследването и по-нататъшните издирвания не довели до нищо.

Човек може да се отнася към подобни истории по различен начин, но дори висши военни правят доклади по тях, като понякога показват снимки като доказателство.

Освен това крадено от непознатоскрадено от йнйепознато учените дори са направили карта на появата на „водни НЛО“.

Най-често срещите с тях се случват в Атлантическия океан (60%), на второ място с подобни инциденти е Северният ледовит океан, а на трето място е Тихият океан.

yoki

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

НЛО с висока скорост крадено от непознатодкрадетно от непознатое се потапя в океана (видео)

Записът с два НЛО е направен в американския щат Орегон, близо до град Нюпорт. Инсталирана на брега видеокамера е записала над океана странен обект, който излъчва ярка светлина. Светещият обект … Continue reading

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com крадено от непознатосскраедено от непознато All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *