Уфологът Скот Уоринг откри на Марс „останките на огромна рептилия“ (видео)

 

Скот Уоринг отново сподели в мрежата поредната си находка, като този път показа череп на рептилия на повърхността на Марс.

На снимка на повърхността на Червената планета, направена от ровър на НАСА, Уоринг е открил обект, приличащ на черепа на извънземен хищник, засипан с марсиански пясък.

Уфологът смята, че този обект не прилича на природна форма, защото тя (природата) не е в състояние да създаде толкова съвършени фигури. Можете, разбира се, да спорите с него за това, но той така смята.

Скот Уоринг е уверен, че тази находка е още едно доказателство за някогашен живот на Червената планета. Възможно е и до днес там да живеят подобни същества, които могат умело да се крият или дори да се замаскират от погледите на наблюдателите.

В подкрепа на думите си уфологът публикува видео, на което демонстрира необичайната си находка. Видеото вече е събрало няколко хиляди преглеждания.

!-- Composite Start -->

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Уфологът Скот Уоринг откри на Луната „древни оръжия“ на извънземните!(видео)

Виртуалният археолог Скот Уоринг заяви, че на Луната има скрити древни извънземни оръжия. Това, което уфологът нарича оръжие, напомня на копието, с което извънземните са водели война помежду в древни… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг откри на Луната „древни оръжия“ на извънземните!(видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

One Reply to “Уфологът Скот Уоринг откри на Марс „останките на огромна рептилия“ (видео)”

  1. Агоп Пловдивски

    Интересна находка и напълно вероятно е да са съществували такива животни. Друг е въпроса дали са рептилии или птици и тяхните предци. И следващият въпрос е къде видяхте /редакторите или Уоринг/ОГРОМНИ останки ?! При сравнение с марсохода и следите му птичата картунка пасва на животно не по голямо от човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *