Gilbert Levin: Живот на Марс е открит още преди 40 години!

Бившият учен от НАСА Гилбърт Левин заяви, че на Марс са открити следи от живот преди повече от 40 години. Това се казва в статията му на портала Scientific American.

Левин разказва, че изследването е проведено през 1976 г. като част от програмата „Викинг“, която предполагала търсене на следи от живот в проби от марсианска почва. Според учения е било открито „микробно дишане“, което се доказва от високото ниво на кислород в получените проби.

Общо в рамките на теста са получени четири положителни резултата от два космически апарата, които са били на разстояние един от друг на 4000 мили.

Само че в НАСА направили заключение, че пробите показват само наличието на вещество, което имитира живот, припомня Левин.

Ученият добавя още, че през следващите 43 години НАСА въобще не е монтирала на изпратените на Марс космически апарати оборудване за повторни тестове.

https://blogs.scientificamerican.com/observations/im-convinced-we-found-evidence-of-life-on-mars-in-the-1970s/?utm_source=fark&utm_medium=website&utm_content=link&ICID=ref_fark

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Уфологът Скот Уоринг откри на Марс цял град (видео)

Скот Уоринг, известен с интересните си открития, отново привлече вниманието на обществеността. Разглеждайки снимки на повърхността на Марс, Уоринг просто не повярвал на това , което вижда – пред очите… Continue reading „Уфологът Скот Уоринг откри на Марс цял град (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *