Внимание: Мощна магнитна буря обхвана Земята – ще продължи поне три дни!

Ако внезапно сте вдигнали кръвно, спи ви се, или обратното – превъзбудени сте без видима причина, трябва да знаете и да вземете мерки – мощна магнитна буря е обхванала Земята!

Експертите споделят своите съвети за хората, които са метеозависими:

В петък, 25 октомври, мощна и продължителна магнитна буря обхвана нашата планета – тя ще продължи три дни.

Космическата активност е започнала да расте още вчера. Причината за появата й е слънчевият вятър, който е излетял от гигантска коронарна дупка на Слънцето със скорост 800 километра в секунда.

В тези дни хората, които са метеозависими, трябва да следят здравето си. Експертите ги съветват да избягват физическите натоварвания, да спрат да пият алкохол и да държат под ръка необходимите им лекарства – възможни са главоболие, скокове на кръвното налягане и аритмия.

Магнитните бури влияят негативно не само на хората, но и на птиците. Космическата активност може да отклони дори птиците от нужния маршрут. Например, има случаи, когато фламинго вместо в Египет са попадали в Сибир.

По материали на tvc, ink news

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Тихата трагедия, за която никой не говори: Емоционалното здраве на нашите деца е катастрофално!

Точно сега, пред очите ни,  в нашите домове,  се разгръща  мълчалива трагедия, засягаща най-ценното нещо, което имаме: нашите деца! Децата ни са в ужасно емоционално състояние! Освен това през последните… Continue reading „Тихата трагедия, за която никой не говори: Емоционалното здраве на нашите деца е катастрофално!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *