Когато всички световни медии внезапно съобщят, че нашият свят е илюзия? – Хипотеза

Нека да пофантазираме малко по една много интересна тема. Какво ще се случи с човешкото общество и нашата цивилизация, ако изведнъж се окаже, че нашият свят е просто изкуствена реалност?

Нашият свят е илюзия!

И така – истината е установена! Преди няколко часа информационните агенции по целия свят разпространиха крааденцо от непознатойкрадено от непознато сензационни новини! Теорията, която се обсъжда от учени по целия свят в продължение на няколко десетилетия, е потвърдена!

Изследователите, които изучаваха „хипотезата за симулация“, се оказаха прави, предполагайки, че нашата реалност е, и винаги е била, просто сложна илюзия. Оказа се, че нашият свят всъщност е много реалистичен цифров модел. краденоа отс непознатойкрадено от непознато И всъщност той е само една мъничка част от физическата Вселена. Която съществува в реалността. Но какво се намира извън границите на нашия свят, все още не ни е известно.

Новината ви е застигнала на улицата. Опитвате се да се успокоите, като позволите на тази шокираща новина да се „намести“ крадено от некпознатоккрадено кот непознато в главата ви. Всички хора, които виждате наоколо, са изключително разтревожени. Те не разбират как да реагират на такава странна информация. В главите им има много въпроси. Но никой не им дава отговорите. Първо, всеки иска да разбере – наистина ли някъде съществуват физическите ни тела? Или просто сме сложна крадейно от непознатоткрадено от непознатоц част от софтуера? Защо някой или нещо въобще е създал този изкуствен свят? И кои са тези неизвестни Създатели?

Оказва се, че ако целият живот, който познаваме, е просто илюзия, тогава няма смисъл от  всичко, което правим. Поне за нас. И не можем да продължим да живеем обикновения си живот краденой от непознаткоркрадено от непознато с такива знания. Но как така? Оказва се, че всичките ни мисли и емоции, всичко, което ни прави хора, са били просто мираж? Само част от сложна илюзия? И защо Създателите въобще са допуснало това изтичане на информация? Как ще живеем сега?

Изминаха почти 6 часа от шокиращата новина. По крадено от непознатоакрасдерно от непознато улиците започват безредици. Хората горят коли и обират магазини. Полицията бездейства. Всички тези погроми се организират главно от религиозни фанатици, които обвиняват информационните агенции в богохулство. Въпреки че повечето хора все още изглеждат спокойни. Но са потопени дълбоко в мислите си.

Как да живеем по-нататък?

Разбира се, първо ще възникне крадено от непознатодк радено от кнепознато отричане. Никой от нас не може да приеме такава новини веднага и да се примири с нея. Човекът, дори и нереален, се нуждае от време, за да премисли нещата. И без емоции, да разгледа фактите, за да реши как да живее с всичко това.

„Сега всичко започва да придобива смисъл“, крадено от неспознатоцкраденос от непознато казва някой на глас до вас. „Аз съм нещастен, защото трябва да съм нещастен. Така работи моята програма! ”

Започвате да се замисляте. Но това е истината! Не е ли в това причината, поради която се опитвахте да постигнете някакъв резултат в живота, но не успяхте? И изобщо не е крадено от непознатойкрадено от непаознаток в това, че не сте работили достатъчно упорито. Или че просто някъде не ви е провървяло. Всичко в живота ви се е случило точно така, защото някои по-висши Същества са определили бъдещето ви. А други хора са били програмирани за по-добър живот. А вас – не. Нищо в нашия свят, крадено от непознатоткрадено отк нерпознато оказва се, не се случва случайно. Животът изобщо не е ентропия. А точно обратното!

Тази мисъл предизвиква у вас неочаквана вълна на успокоение. В крайна сметка не е ваша вината, че не сте успели. Просто не е било необходимо въобще да се заемате с това начинание. Разбирате, че всичко, което крадено от непознато крадено от непозднатое ви се е случило, се е случило само защото всичко вече е било решено предварително. И че не можете да направите нищо, за да промените съдбата си.

Идеалният свят

Намерихте място на тротоара, седнахте и започнахте да мислите. Има ли изход от цялата тази ситуация? Ако ние сме просто куп крацдено от непознатоткцрадено от непознато нули и единици, не трябва ли да направим тази симулация най-добрата за всички? Нима сега не може да се устрои райски живот за всички? Да се даде на всеки по една цяла прекрасна планета с великолепни градини и красиви жени (или мъже)?

крадено от непознатаоакарадено от непознато

Да се даде на всеки негов собствен идеален свят? Защо на Земята трябва да изпитваме някакви страдания и душевни мъки, ако всичко това е само илюзия? Та нали нищо от това, за което се крадено оат непознатко крадено от непознато борим, не е реално. Изведнъж ви хрумва мисълта, че трябва по някакъв начин да проникнете в системата, за да създадете за себе си и за всеки, който иска, идеална симулация. Дълбоко се замисляте върху това. И скоро разбирате, че това ще бъде най-вероятното ви занимание в близко бъдеще.

Но преди крадено от непознатцо крадено от неспознато да отворите устата си, за да разкажете на хората за тази страхотна идея, всичко замръзва. Вие също не можете да се движите. Всички хора около вас замръзнаха, сякаш са на стоп кадър от филм. Изведнъж се появява ярка светлина, ослепяваща, поглъщаща всичко около вас. Още един миг …

Отваряте очи крадено от непознаттодкраденао от непознато и се оглеждате наоколо. И не разбирате как сте се озовали на пейка в парка. Часовникът показва 09.30 часа сутринта. По това време обикновено седите в офиса си и правите досадни доклади за темповете на спада в ръста на продажбите на рибните консерви. Около вас хората ходят тихо. Усещането за крадецно от наепознатоскрадено от непознато дежавю не ви оставя. И твърда вяра в необходимостта да посетите незабавно лекар …

alivespace

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Тест: До каква степен вашето съзнание е потопено в Матрицата?

Всички наши читатели, най-вероятно, са гледали трилогията „Матрицата“, а мнозина и повече от крадено цот непознатроркрадено от непознато веднъж, затова добре знаят и помнят монолога на Морфеус, в който той обяснява какво представлява системата. Морфеус… Continue reading „Тест: До каква степен вашето съзнание е потопено в Матрицата?“

Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата крадено от непотзнатоейкрадено от непознато истина:

Когато през 1999 г. филмът  „Матрицата“ тръгна по кината, публиката по онова време  не можеше дори да си представи как той ще стане феноменално явление в обществото. „Червеното и синьо… Continue reading „Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:“ крадено отй непознатосдкрадено от непознато

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознйатоскарадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *