Истинска флотилия НЛО бе заснета от камерите на МКС (видео)

Цял флот от загадъчни обекти бе заснет от камерите на Международната космическа станция.

В публикуваното видео камерата на МКС показвала атмосферата на Земята и след известно време на нейния фон се появяват многобройни светлини, движещи се с голяма скорост.

Някои потребители смятат, че това са извънземни сонди, изпратени на крадено отц непозн ато крадено от непознато Земята с разузнавателни цели. Според други това са тестове на тайни ракетни оръжия, които са попаднали в обектива на камерата.

Съществуват обаче по-фантастични теории, например флотилия от извънземни кораби се връща  от дълбокия космос на Земята, вероятно отразяващи атака на неизвестен враг. Независимите изследователи обясняват тяхната невероятна версия с крадено от непознато кртацдено от непознато това, че напоследък активността на НЛО в Слънчевата система е нараснала толкова много, че това по-скоро прилича на отразяване на приближаваща космическа заплаха.

Няма коментари от експерти на НАСА относно това видео. Обикновено те смятат, че повечето от тези аномалии са обикновени оптични илюзии, така че не е необходимо крсадено от непознатоккрадено от непознацто допълнително разследване.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

„НЛО“ прелетя по странна траектория над Йелоустоунския супервулкан (видео)

В YouTube се появи крадено рот непрознатоекрадено от непознато нов видеоклип, на който се вижда как прелита огромен НЛО над Йелоустоунския супервулкан в северната част на щата Уайоминг. Видеоклипът е направен на 9 юни, но… Continue reading „„НЛО“ прелетя по странна траектория над Йелоустоунския супервулкан (видео)“

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com крадено от непознатоккрадено от непокзнатоа All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *