Над Южна Аризона се отвори портал и оттам излетя НЛО (видео)

На 6 март 2020 г., един от местните жители на Южна Аризона е успял да заснеме неидентифициран летящ обект, който според една от версиите, би могъл да излети от някакъв портал, свързващ нашия свят с друг свят.

Възникналият в небето над Южна Аризона НЛО със светкавична скорост се понесъл в небето, оставяйки след себе си само много въпроси и всички без отговор. Повечето потребители смятат, че този апарат с голяма вероятност принадлежи на представители на извънземни цивилизации. Според друга версия, това може да бъде тест на секретна военна технология.

Особено внимание бе обърнато от очевидците на „вихъра“, който по време на полета на НЛО се вижда на заден план. Някои изследователи смятат, че именно чрез този портал извънземният кораб е могъл да влезе в нашия свят. Във всеки случай това явление е толкова рядко, че с голяма вероятност може да се свърже именно с появата на мистериозния обект.

Според уфолозите това определено не е птица или земен апарат.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Кой е наблюдавал Вселената, когато току що се е появила?

Класическата физика описва големите мащаби. Тя описва планетите, описва хората, описва гравитационните сили, това, с което сме свикнали да се сблъскваме ежедневно. Квантовата физика е различна. Тя описва света в… Continue reading „Кой е наблюдавал Вселената, когато току що се е появила?“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Над Южна Аризона се отвори портал и оттам излетя НЛО (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *