Сценарий, който вече се сбъдва…или генерална репетиция за нещо по-голямо?

Какво ще се случи с нас след няколко месеца и какъв ще изходът от пандемията? Можем да рационализираме този въпрос, посочвайки основните хипотези на възможното бъдеще.

Можем да помислим и за това, кой се нуждаеше от тази пандемия, на кого донесе максимална полза и на кого – тотални загуби.

Какво ни очаква?

Спешна необходимост

Това е мнение, с което са пълни заглавията на всички новини. Призовават ни да не утежняваме настоящата ситуация в страната и света и да спазваме режима на самоизолация.

Тук ще допуснем, че новият вирус съществува и заплашва света със своите тежки последици не само със загубата на хора, но и с началото на световна криза. Впрочем от МФВ в лицето на Кристалина Георгиева вече обявиха, че ни чака такава глобална криза, каквото не е имало от Голямата депресия.

Настоящата либерална политика на държавата ни е настроена да реши проблема с инфекцията  по мирен начин. Ние  някак си сме принудени да си седим вкъщи, но все пак можем да излезем, както се казва, „при спешна нужда“.

В същото време правителството наистина се стреми да спаси гражданите си и да подобри ситуацията с пандемията на всяка цена. Тя жертва  икономиката за да опази здравето на нацията.

Това вероятно е мнението на мнозинството от хората. И е доста реалистично и вероятно, но могат да се разгледат и други варианти.

Конспиративна теория

Има мнение, че цялата тази до изящество ужасна картина с коронавируса е била просто измислена. Но за какво? Целите могат да бъдат напълно различни.

Първо, за да се установи контрол върху обществото, над всеки човек лично. Но как се прави това? С помощта на нашия любим интернет. Когато „конкретни, но неизвестни личности“ знаят, че повечето са у дома, за тях е по-лесно да контролират голяма маса хора, призовавайки към конкретни действия.

Второ, за подобряване на дистанционната работа и изграждане на онлайн комуникация. Принудителната обстановка със самоизолация насърчава всички да използват световната мрежа в свой интерес. Но всички знаем къде се прицелва нашето поколение – достигане на автоматизирано ниво на икономическо развитие дистанционно.

Трето, това е генерална репетиция за нещо голямо. Може би някой отгоре подготвя промяна, още по-глобална и грандиозна за нашия свят. А за максимално засекретяване и подготовката на всички необходими материали, сега е въведен режим на самоизолация (за да не се пречи).

Оцеляват само най-силните

Всъщност човечеството  отдавна трябваше да го застигне такава напаст, защото загубихме нещо важно. Никой не знае какво е, но преодолявайки трудностите заедно, ние осъзнаваме някаква сериозна истина. Ще научим много важен урок чрез загуби.

Във всеки случай само най-силните ще оцелеят. И да завършим с известен цитат:

Лошите времена раждат силни хора, силните хора създават добри времена, добрите времена раждат слаби хора, слабите хора създават лоши времена …

….

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Луната се превръща в оперативна база за концентрация на извънземни сили за инвазия (видео)

В подсекцията НЛО на нашия сайт многократно сме писали за извънредно високата активност на НЛО в нашата Слънчева система, включително в близост до Земята, Слънцето, а сега има доказателства, че… Continue reading „Конспирации: Луната се превръща в оперативна база за концентрация на извънземни сили за инвазия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *