Конспирации: Луната се превръща в оперативна база за концентрация на извънземни сили за инвазия (видео)

В подсекцията НЛО на нашия сайт многократно сме писали за извънредно високата активност на НЛО в нашата Слънчева система, включително в близост до Земята, Слънцето, а сега има доказателства, че на Луната се появяват флотилии НЛО, които вече дори не се опитват да се скрият от наблюдатели от Земята.

Астроном – любител е заснел невероятни кадри с 3 огромни НЛО, появяващи се зад диска на Луната и бавно летящи над нейната повърхност. Именно над повърхността на Луната, тъй като сянката, хвърлена от извънземните кораби на Луната, се вижда ясно.

Не е изненадващо, че ако в близост до нашата планета има цели флотилии с извънземни кораби, би било естествено  земният спътник да се използва като оперативна база за управление на силите за нахлуване.

Съдейки по размера на тези три кораба, попаднали в обектива на телескопа, това са транспортни космически кораби – майки. Луната винаги е била преден пост на извънземните за наблюдение на нашата планета, но сега тя се превръща в опорна база за струпване на сили преди инвазията.

По материали на e-chronicles

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *