Бил Гейтс внезапно се усъмни в ефикасността на ваксината срещу COVID-19

Основателят на Microsoft Бил Гейтс предупреди, че коронавирусната ваксина може да не е много ефективна като бариера за разпространението на инфекцията.

Гейтс в интервю за CNN обясни, че когато разработват ваксина, създателите се ръководят от две характеристики: превенция на болестта на ваксинирания и предотвратяване на предаването на инфекцията от него на други хора.

„В първия случай не е гарантирано, че ваксината ще бъде идеален блокер за предаване на инфекция“, каза той.

В същото време основателят на Microsoft оцени високо ефективността на имунния отговор на организма към болестта.

Според него, разработеният имунитет предпазва от риска от повторна инфекция поне една година.

Основателят на Microsoft също така подкрепи прогнозата на главния специалист по инфекциозни болести в САЩ Антъни Фочи, който предположи, че коронавирусната ваксина ще бъде готова в края на 2020 г. или началото на 2021 г.

Фондация Бил и Мелинда Гейтс е вторият по големина донор на СЗО, който осигури през 2018-2019 г. 9,76% от бюджета на организацията. Фондът финансира изследвания в областта на лекарствата и ваксините.

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!

Американската администрация, в лицето на хирурга генерал Дж. Адамс, заяви, че се отказва от модела на СЗО и ще започне работа над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и… Continue reading „Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!“

 

Бил Гейтс отговори на обвиненията за чипиране на човечеството чрез ваксини

Основателят на Microsoft опроверга конспиративните теории, свързвани с него. Американският бизнесмен и основател на Microsoft Бил Гейтс коментира твърденията за чипиране на човечеството чрез коронавирусни ваксини. В интервю с репортери… Continue reading „Бил Гейтс отговори на обвиненията за чипиране на човечеството чрез ваксини“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *