Невероятни качествени снимки на НЛО!

В момента уфолозите изучават тези фотографии и казват, че те са най-убедителните от тези, които някога са виждали, съобщава Daily Star.

Минавайки край Ястрово (Полша), колоездач, който не съобщава името си, направил няколко снимки на неидентифициран летящ обект и изпратил снимките на уфолог, фотоексперт. Джъстин Глив е сигурен, че кадрите краденок отт непознатоккрадено от непознато са истински.

Уфологът казва, че тези невероятни снимки, на които НЛО се извисява над гората, изглеждат много убедително.

Преминавайки покрай Ястрово, колоездачът чул странно шумолене, сякаш нещо голямо докосвало върховете на дърветата, а след това видял странен обект, който лети над гората. Очевидецът веднага направил няколко снимки.

Когато пристигнал крадено орт непознаторкраденео от непознато у дома си, той видял космически кораб на пет кадъра. Това е единственото нещо, което му дошло на ума. За да разбере какво е заснел, очевидецът изпратил тези снимки на фото експерт. Джъстин Глив, бивш служител в Кралските военновъздушни сили, определя тези изображения като истински.

Според експерта той просто е краденцо от не познато крадено от непознато изумен от високото качество на снимките. По време на анализа той наложил няколко кадъра един върху друг, за да потвърди, че мистериозният обект наистина се движи. Според специалиста апаратът се извисява на височина 150-200 фута над земята.

Преди да изчезне, обектът започнал да издава шумолене, докосвайки върховете на дърветата. Шокираният крдадено от непознатоскрадено отр непознато очевидец се опасява, че НЛО може да е изтрил паметта му и не си спомня много от това, което се случило по-късно. Мъжът не е съобщил истинското си име на уфолога, опасявайки се, че могат да го нарекат луд.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Невероятно бърз НЛО е заснет в щата Виктория, Австралия (видео)

12 юни 2020 г.: щата Виктория, Австралия. Важен ден в историята на краденот от непознатодркрадено от непознато наблюденията на НЛО. Камера, инсталирана на брега, е заснела невероятно бърз летателен апарат, който по своите характеристики може… Continue reading „Невероятно бърз НЛО е заснет в щата Виктория, Австралия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденцо от непознатодкрадекно от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *