Невероятни качествени снимки на НЛО!

В момента уфолозите изучават тези фотографии и казват, че те са най-убедителните от тези, които някога са виждали, съобщава Daily Star.

Минавайки край Ястрово (Полша), колоездач, който не съобщава името си, направил няколко снимки на неидентифициран летящ обект и изпратил снимките на уфолог, фотоексперт. Джъстин Глив е сигурен, че кадрите са истински.

Уфологът казва, че тези невероятни снимки, на които НЛО се извисява над гората, изглеждат много убедително.

Преминавайки покрай Ястрово, колоездачът чул странно шумолене, сякаш нещо голямо докосвало върховете на дърветата, а след това видял странен обект, който лети над гората. Очевидецът веднага направил няколко снимки.

Когато пристигнал у дома си, той видял космически кораб на пет кадъра. Това е единственото нещо, което му дошло на ума. За да разбере какво е заснел, очевидецът изпратил тези снимки на фото експерт. Джъстин Глив, бивш служител в Кралските военновъздушни сили, определя тези изображения като истински.

Според експерта той просто е изумен от високото качество на снимките. По време на анализа той наложил няколко кадъра един върху друг, за да потвърди, че мистериозният обект наистина се движи. Според специалиста апаратът се извисява на височина 150-200 фута над земята.

Преди да изчезне, обектът започнал да издава шумолене, докосвайки върховете на дърветата. Шокираният очевидец се опасява, че НЛО може да е изтрил паметта му и не си спомня много от това, което се случило по-късно. Мъжът не е съобщил истинското си име на уфолога, опасявайки се, че могат да го нарекат луд.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Невероятно бърз НЛО е заснет в щата Виктория, Австралия (видео)

12 юни 2020 г.: щата Виктория, Австралия. Важен ден в историята на наблюденията на НЛО. Камера, инсталирана на брега, е заснела невероятно бърз летателен апарат, който по своите характеристики може… Continue reading „Невероятно бърз НЛО е заснет в щата Виктория, Австралия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *