Около Земята се събира армада от хиляди НЛО (видео +)

Както писах по-рано, след изстрелване на американските астронавти към МКС с помощта на ракетата на Илон Мъск, по време на излъчването на живо, камерите записаха появата на много НЛО, същото се случи и по време на излъчването на скорошното изстрелване на спътници с ракетата SpaceX, но излъчването на живо от камера, монтирана на МКС, беше просто изключено.

Ако отидете на канала за предаване на живо, там се вижда циклично повторение от предварително заснети видео фрагменти, както се вижда от надписа в горната част на екрана.

Има и още един, малко известен канал за излъчване на живо от МКС, но не поточно видео, а разговорите на астронавтите с контролния център. Камерата там е насочена към монитора за управление на камерите, инсталирани на МКС и обикновено това е просто син екран или прозорец на програмата за управление на камерите. Малко хора гледат тази камера, например днес, когато я проверих, едва 600  човека я гледаха.

Влязох да проверя тази камера днес в 14.30 часа и това, което видях там, бе меко казано изненадващо. В програмата за управление на камерата има два прозореца, в които се излъчва видео в режим на директна връзка и днес имаше един видеопрозорец.

Не знам по каква причина, може би човекът, отговорен за излъчването се е оттеглил или това се излъчваше умишлено. Впрочем това не продължи много дълго и се виждаше, че някой затваря  прозорците на излъчването и след това се появи син екран. Тогава камерата се включи към монитора, но вече показваше само екрана на  компютъра, където се вижда само менюто и нищо повече.

Какво имаше на видеото, излъчвано от камерата на МКС?

Огромен брой НЛО, подредени в тесни редове и образуващи нещо като „космическа мрежа“ в орбита около Земята.

Ясно се вижда, че „мрежата“ непрекъснато се попълва с нови НЛО, които обикалят около вече подредените НЛО, заемат местата си или летят по-високо, по-ниско.

Тези обекти се движат с различна скорост и по различни траектории. Повечето са подредени в равномерни редове. И това не са спътници на StarLink. Първо, Елон Мъск не изстреля толкова много спътници. Второ, сателитите му летят на ниска орбита. Може  да се види как камерата се премества отдясно и отляво, наблюдавайки точно това струпване на НЛО.

Земята не се вижда, което означава, че камерата е насочена към космическото пространство. Възниква въпросът къде са тези НЛО. Колко са далече от нашата планета. Независимо дали са във висока орбита в горните слоеве на земната атмосфера, където МКС лети, или са групирани извън Земята, но на малко разстояние от нея, те се фиксират от камера, инсталирана на станцията.

Хиляди, стотици хиляди, милиони?

В един момент във видеото приближението на камерата към тези НЛО започва да намалява и става видим почти целият невероятен мащабен НЛО флот, който продължава да образува нещо непонятно за нас.

Пристигат нови НЛО и заемат своето място в системата. Интересното е, че в центъра на това нещо, което те образуват, има обект с огромни размери, но е скрит.

Моля, обърнете внимание, че камерата не показва какво се намира в центъра на на строя. Там изображението е размазано, сякаш това, което се намира там, е специално скрито. Изглежда, че самите извънземни го скриват. Какво правят? Съдейки по формата на това, което изграждат, задачата им е към приключване и те трябва да подравнят левия край на формацията. Но какво има в центъра? Планета? Гигантски кораб?

И отново имаме няколко варианта за развитие на по-нататъшните събития:

Песимистични

1) В момента тече подготовка за инвазия и установяването на контрол над Земята

2) Тече подготовка за осъществяване на контакт със земната цивилизация

3) Тече евакуация от планетата Земя на всичко, което е важно и ценно, събиране на образци от растения, животни и други видове, за да се създаде един вид „хранилище на видовете“, нещо като Ноевия Ковчег. В очакване на някакъв глобален катаклизъм.

Оптимистични

1) Най-накрая ще влезем в контакт с високо развита извънземна цивилизация, която ще ни дари чудеса в медицината и технологиите и ще заживеем щастливо.

2) Да, нашата планета е заплашена от катаклизъм, който или ще я унищожи, или целия живот на нея, но добри извънземни са се втурнали към нас из просторите на Вселената за да ни вземат от обречена планета и да ни транспортират до новия ни дом, който ще бъде прекрасен свят за хората….

Видео №1: без редактиране

Видео №2: със забавяне и редактиране

earth-chronicles

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *