Броят на НЛО от древните гравюри се е увеличил. Кога ще започне десантът на новите царе и светци?

 

Както пише тайванският уфолог Скот К. Уоринг един от неговите читатели му е изпратил видеоклип с много странни летящи обекти, заснети в Пенсилвания на 24 юли 2020 г .:

На пръв поглед може да си помислите, че става дума за изгорелите газове на реактивни двигатели, осветени по някакъв начин от залеза, но анализът на видеото показва, че това е всичко друго, но не и самолети.

Самолетите, ако извършват групови полети, след това летят близо един до друг, а не на разстояние от километри. Тоест няма групови полети на такива разстояния.

Самолетите понякога летят вертикално нагоре или под стръмен ъгъл, но за много кратко време – до момента, в който се изразходва кинетичната енергия.

Някои видове самолети, като правило, самолети с два много мощни двигателя (Су-27, F-15), разбира се, могат да направят „свещ“ от място, но скоростта на движение ще бъде малка и видима само при въздушни шоута, когато самолетът е директно отгоре ни. Отдалеч, както в случая, движението ще бъде незабележимо.

Като цяло във видеото се появяват или НЛО, или някакви тайни апарати на военните, следователно, тъй като наоколо има много такива апарати, не бихме обърнали много внимание на съобщението. Въпреки това:

Това нещо е заснето на 17 юли над Калифорния. Местоположението е Лонг Бийч, на около 25 минути южно от центъра на Лос Анджелис.

Също САЩ, 20 юли, местоположението не е посочено:

Боливия, 25 юли:

Казахстан, 23 юли:

Заради това уфолозите са стресирани не толкова от НЛО, колкото от техните „опашки“, които изведнъж станаха многобройни.

Не знаем принципите на движение на тези „неща“, но определено нямат прахови ускорители и реактивни двигатели. Междувременно от време на време се появяват такива „неща“ с изгорели газове в небето и според древните гравюри или картини, подобни летателни апарати с опашки предвещават на света някакви епични събития:

На старините платна има много НЛО и те постоянно съпътстват появата на различни важни личности – така че никой дори да не се съмнява, че „цялата власт е от Бога“ и нещо подобно:

Ако обаче се вярва на старинните картини, когато се появяват НЛО с такива следи след тях или някакви други опашки, светът след това изживява нещо повече от появата пред хората на царя, така че следим развитието на събитията: ако появата на НЛО с опашки на комети продължи, значи следва да се появи царят….

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *