НЛО се появяват на Земята при важни събития

За отбелязване е, че НЛО се появяват в човешката история от хиляди години. Уфолозите са открили в тяхната поява и определена закономерност– те се появяват винаги там, където се случват важни световни събития.

Особен интерес тези пришълци проявяват към военните действия на човека. Засега не е ясно защо. Но има достатъчно очевидци и снимки, които могат да потвърдят това. И така…

По време на Втората световна война неизвестни обекти, наречени след това „Fu-Fighter“ са придружавали американски самолети по време на полета им за бомбардиране на Германия и Япония.

Веднага след експлозията на първата атомна бомба на 6-ти Август 1945 г. са направени много снимки на унищожената Хирошима, където японски уфолози са открили неизвестен обект, който е висял над града през седмицата. Тези снимки са били публикувани в японското списание „НЛО новини“ (1974. 1).

Един ден след началото на Корейската война, непознати обекти се появяват над бойното поле, а по-късно са наблюдавани от стотици пилоти от двете страни. Тези обекти често са придружавали първите американски самолети се реактивни двигатели „Shooting Star“.

По време на войната във Виетнам, също често са наблюдавани НЛО над Ханой над американските кораби, както и над зоната на военните действия.

През юни 1967 г., радиостанцията на американските войски в Европа (AFN) съобщава, че над бойните полета във Виетнам е имало НЛО, който прилича на огромен диск, светлината от който се вижда на големи разстояния. Хиляди американски войници са го гледали дълго време като че ли наблюдава военните действия.

Пред очите на американски и южнокорейски войници, две ескадрили изтребители политат към този обект, но той се обвива с дим и изчезва в небето.

Известни са и редица примери, когато НЛО се появява по време на тестването на стратегическите ракети на САЩ , а понякога дори и придружава полетите на тези ракети.

Американските експерти ръководили тези тестове са съобщили, че виждат, летящи дискове, които са преследвали и изпреварвали ракетите по време на изпитванията на полигона Proving Ground.

Още през 1948 г., когато се тества ракета ФАУ-2 от този полигон, до ракетата се появява диск, летящ със скорост от 1800 км/ч и започва да обикаля около нея. НЛО е наблюдаван с бинокли, теодолити, телескопи, както и върху екрана на радара. Тогава НЛО надминава ракетата със скорост около 9000 км/ч, и изчезва в космоса.

Подобни случаи е имало и през април и юли 1949 г., когато НЛО с форма на кълбо маневрира около летящи ракети, а през април 1950 г. НЛО, който се появява след падането на ракета дори е снимано.

В първата част ви разказахме за това как НЛО се появяват на Земята при важни събития. Следва второ продължение.

През юли 1951 г. при проявяването на филм, на който се снима пуск на ракета, стартираща от полигона Уайт-Сандс, на него се вижда лещоподобен светещ обект, придружаващ ракетата и летящ по паралелна траектория.

Впоследствие такива наблюдения са били извършени и в Кейп Канаверал.

Според „Синята книга“ през септември 1961 г., вертикално движещ се НЛО е бил открит на екрана на радара по време, когато ракета стартира от този космодрум.

През 1962 г., по време на изпитание на ракети „Поларис“ от Кейп Канаверал в посока на Карибския басейн, много хора виждат как ракетата бе съпроводена от НЛО с форма на чиния. След това на фотографите на полигона е било дадено официално разрешение за да могат по време на старт на ракети да следят за НЛО и да ги снимат.

През януари 1964 г. по време на редовен тест на ракета „Поларис“ от Кейп Канаверал, до нея се появява НЛО, който изглежда по-голям от ракетата и лети заедно с нея, което кара автоматиката на радара да се насочи към него. И когато НЛО сменя посоката и отлита встрани, радарът продължава да го следва, като чак след 14 минути операторите разбрали грешката си.

Подобни факти са били регистрирани и във Ванденберг (САЩ).

През септември 1964 г., при експериментално изстрелване на ракетата „Атлас Ф’ от Ванденберг, се правят скоростни филмирания през телескоп. При разглеждане на филма се разкрива, че след отделянето на ракетата от бойната глава, летяща на височина от 110 км, над нея се приближил непознат обект, който имал характерната форма на летяща чиния с купол на върха. Този НЛО първоначално лети близо до бойната глава, след това два пъти прави кръг около нея, а след това от него излизат четири много ярки лъчи, като после се оттегля в същата посока, от която идва. Подробен анализ на филма показва, че тези лъчи излизат от купола на НЛО и са насочени към бойната глава.

Няколко секунди след това бойната глава излиза извън контрол и пада в океана, не достигайки до целта. Всички очевидци са били помолени да забравят за този инцидент.

През август 1977 г. щатските военновъздушни сили изстрелват междуконтиненталната ракета „Minuteman“ от Ванденберг в Тихия океан. Радарите установили, че по цялата траектория ракетата е била придружена от НЛО във вид на обърната чиния.

Има и достатъчно примери за появата на непознати обекти, летящи около спътниците и космическите кораби.

НЛО са наблюдавани по-често от обикновено около различни важни обекти (космодруми, полигони, ракетни и въздушни бази, атомни заводи и т.н.), въпреки че е възможно това да се дължи на повишеното внимание на наблюдение в тези области.

Характерно е, че особено много наблюдения има в началото на следвоенните години, които са регистрирани в щата Ню Мексико, където е лабораторията Лос Аламос, създала първата атомна бомба.
В същия щат, в близост до района Alamogordo през юли 1945 е бил произведен първия атомен взрив в света, а след това близо до мястото на експлозията се вижда на земята обект като НЛО.

Първата документирана катастрофа с НЛО е през 1947 г., също в Ню Мексико, близо до Розуел, както и в близост до полигона Уайт Сандс, а в авиобазата Розуел е разположена 509-та ескадрила самолети „летящи крепости“ Б-29, която е създадена специално за хвърлянето на първата атомна бомба над Хирошима и Нагасаки. През 1947 г. тя е единственото в света поразделение бомбардировачи, които са въоръжени с атомни бомби.

По това време на полигона Уайт-Сандс са правени наземни изпитания с немските ракети ФАУ-2.

През 1948 г. над щатите Ню Мексико и Невада се наблюдават множество полети на странни зелени огнени кълба, а на 17-ти март 1950 година над забранената зона на ядрените съоръжения в Ню Мексико летят повече от 500 неидентифицирани дискове със сребрист цвят.

През 1978-1979. многократно са наблюдавани летящи и висящи някакви неизвестни светлинни обекти над космодрума Байконур. Многократно са наблюдавани НЛО и над Капустин Яр. Според майор-инженер в оставка Демянюк, през юни 1961 г. той и група войници в рамките на няколко минути са гледали как над Капустин Яр на височина около 800 m, при скорост от 150 km / h безшумно лети черен пурообразен обект с дължина от 20 -25 m и диаметър 25 метра, без крила, стабилизатори и прозорци.

Според достоверна информация, през ноември 1979 г. в Капустин Яр 15 часа преди старт на ракета, пред една група от генерали и офицери, точно над командния център и стартовата площадка, увисва неизвестен обект с елипсовидна форма, светейки в зелено. Той повисял неподвижно за около 30 минути, след което се отдалечил.

През януари 1986 г. точно същия обект отново е наблюдаван над Капустин Яр.

Работещи на полигона офицери казват, че такива явления се наблюдават там често.

Наблюдения на неизвестни обекти са били отбелязани през 1966 и 1967 година над американска ракетна база в Северна Дакота. През януари 1979 г. вестник „Вашингтон пост“ публикува данни, изтекли от Пентагона, според които през октомври-ноември 1975 г. НЛО в продължение на две седмици е летял над осем ракетни бази „Minuteman“, находящи се в северните райони на Съединените щати. Тези обекти са били наблюдавани визуално и записвани от радара.

В материалите на Военновъздушните сили и NORAD има подробни доклади за това, как НЛО тихо летят на височина 3-5 m непосредствено над силозите за съхранение на ядрени бойни глави и ракети в тези бази.

Летящи и висящи НЛО над позициите на стратегически ракети са наблюдавани не веднъж в бившия СССР.

В доклада на служители на една от ракетните бази е описано как на кола, в която са пътували офицери, внезапно блокира двигателя. Когато те излизат от колата, виждат как „на височина от около 200 m бавно и тихо се движи тъмен диск, изпускащ лъчи. Един от тях осветявал земята в близост до ракетните силози“.

За да видят какво лети включили прожектор, той светил. Но когато го насочили към обекта – изгаснал.

На следващия ден историята се повторила с единствената разлика, че дискът летял в обратна посока и прожекторите вече решили да не пускат. Между другото, много надеждната алармена система и в двата случая не сработила .

30dumi

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Броят на НЛО от древните гравюри се е увеличил. Кога ще започне десантът на новите царе и светци?

  Както пише тайванският уфолог Скот К. Уоринг един от неговите читатели му е изпратил видеоклип с много странни летящи обекти, заснети в Пенсилвания на 24 юли 2020 г .:… Continue reading „Броят на НЛО от древните гравюри се е увеличил. Кога ще започне десантът на новите царе и светци?“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *