Header Image

Пилот от Аir Force на САЩ смята, че правителствата може да имат извънземни технологии (видео)

Пилот от Аir Force на САЩ смята, че правителствата може да имат извънземни технологии (видео)

Пилотът от американските ВВС Дейвид Фравор е един от онези, които се сблъскват с НЛО край бреговете на Сан Диего през 2004 г. Пентагонът все още няма ясен отговор по отношение на този инцидент, съобщава Daily Star.

Необичайната среща с НЛО, заснета от пилота с камера, се превърна в една от най-известните (вижте снимката горе). Пентагонът официално обяви, че не разбира с какво са се сблъскали пилотите на изтребителите.

Фравор обаче изрази увереност, че НЛО са извънземни летателни апарати и правителствата на различни страните са се сдобили с тези технологии и активно ги използват по целия свят. Според пилота има голяма вероятност правителството на САЩ да притежава извънземни технологии и да ги крие.

В едно от интервютата си Фравор е попитан дали правителствата на страните могат да притежават извънземни технологии. Той отговори, че е напълно възможно, достатъчно е да се анализират видеокадрите, на които са записани полетите на неидентифицираните летящи обекти.

Правителствата биха могли да се сдобият с непознати на земната наука технологии, например при намиране на разрушен извънземен апарат или негови фрагменти. Може да бъде всичко – от парче неизвестен метал до биологична материя.

Американският пилот не изключва, че някои от извънземните технологии вече могат да се използват в безпилотни летателни апарати. Напоследък има забележим напредък в тази посока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *