Пилот от Аir Force на САЩ смята, че правителствата може да имат извънземни технологии (видео)

Пилотът от американските ВВС Дейвид Фравор е един от онези, които се сблъскват с НЛО край бреговете на Сан Диего през 2004 г. Пентагонът все още няма ясен отговор по отношение на този инцидент, съобщава Daily Star.

Необичайната среща с НЛО, заснета от пилота с камера, се превърна в една от най-известните (вижте снимката горе). Пентагонът официално обяви, че не разбира с какво са се сблъскали пилотите на изтребителите.

Фравор обаче изрази увереност, че НЛО са извънземни летателни апарати и правителствата на различни страните са се сдобили с тези технологии и активно ги използват по целия свят. Според пилота има голяма вероятност правителството на САЩ да притежава извънземни технологии и да ги крие.

В едно от интервютата си Фравор е попитан дали правителствата на страните могат да притежават извънземни технологии. Той отговори, че е напълно възможно, достатъчно е да се анализират видеокадрите, на които са записани полетите на неидентифицираните летящи обекти.

Правителствата биха могли да се сдобият с непознати на земната наука технологии, например при намиране на разрушен извънземен апарат или негови фрагменти. Може да бъде всичко – от парче неизвестен метал до биологична материя.

Американският пилот не изключва, че някои от извънземните технологии вече могат да се използват в безпилотни летателни апарати. Напоследък има забележим напредък в тази посока.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *